Quantcast
Επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Silicon Valley για τις ελληνικές εταιρείες - enikonomia.gr
share

Επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Silicon Valley για τις ελληνικές εταιρείες

δημοσιεύτηκε:

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι εκπρόσωποι ελληνικών εταιρειών που συμμετείχαν στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων, «CES2016» που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας και σε τριήμερο roadshow στη Silicon Valley.

Ειδικότερα, οι ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν στην έκθεση μεταξύ των οποίων οι Centaur Technologies, Qualia, Heliix, Hyperthech, Irida Labs, Meazon, Prisma Electronics, Sensoraide, Spark works, Think Silicon, Wubby, Yodiwo και εκπρόσωποι του Corallia, της Ελληνικής Βιομηχανίας Ημιαγωγών (ENEBH) και του Enterprise Greece, πραγματοποίησαν περισσότερες από 150 συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη διεθνών κολοσσών (όπως Intel, LGE, Atmel, Marvel, Qualcomm, Huawei, Samsung), δημιουργώντας πολλές νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η έκθεση προσέλκυσε περισσότερους από 170.000 επισκέπτες και συμμετείχαν συνολικά 3.800 εκθέτες και 6.000 εκπρόσωποι Τύπου.

Το ελληνικό περίπτερο της έκθεσης επισκέφτηκαν επαγγελματίες, εκπρόσωποι της παγκόσμιας βιομηχανίας ηλεκτρονικών και δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ελληνικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, που εστιάζουν κυρίως σε τεχνολογίες Internet of Things.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.