Quantcast
Στη Φλώρινα ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου τη Δευτέρα - enikonomia.gr
share

Στη Φλώρινα ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου τη Δευτέρα

δημοσιεύτηκε:

Την Π.Ε. Φλώρινας θα επισκεφθεί την Δευτέρα 20 Μαρτίου ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου. Πρώτος σταθμός της περιοδείας του υπουργού θα είναι το δραστήριο σε προγράμματα και εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες Γυμνάσιο Αμυνταίου ενώ θα επισκεφθεί την Δημόσια βιβλιοθήκη που εγκαινίασε πριν από επτά μήνες ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και που ο ομώνυμος Δήμος προσπαθεί να εντάξει στο δίκτυο δημοτικών βιβλιοθηκών της χώρας.

Το μεσημέρι ο υπουργός Παιδείας θα επισκεφθεί το 5ο δημοτικό σχολείο όπου συστεγάζεται με το Ειδικό δημοτικό σχολείο για ΑΜΕΑ όπου θα ενημερωθεί για θέματα κοινωνικοποίησης και ένταξης των ατόμων με ειδικές ανάγκες μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Τα θέματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα συζητηθούν αντίστοιχα τόσο με τον Πρύτανη και τα μέλη της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κατά την διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού, στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας και του Τμήματος Εφαρμοσμένων και Εικαστικών τεχνών, όσο και με τον πρόεδρο του και τους καθηγητές του ΤΕΙ κατά την επίσκεψη του στην Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Η ημερήσια επίσκεψη του υπουργού Παιδείας θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στους δημοσιογράφους της περιοχής.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.