Quantcast
Ο Σκουρλέτης για τον Στουρνάρα: Σιγοντάρει τις θέσεις του ΔΝΤ και του Σόιμπλε - enikonomia.gr
share

Ο Σκουρλέτης για τον Στουρνάρα: Σιγοντάρει τις θέσεις του ΔΝΤ και του Σόιμπλε

δημοσιεύτηκε:

«Αυτά που λέω για τη ΔΕΗ, τα λέω από την πρώτη ημέρα, δεν τα ανακάλυψα τώρα» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «το θέμα δεν σταματά με την παρούσα αξιολόγηση. Αλλά όταν έχεις απέναντί σου ανθρώπους που δεν σέβονται καμία από τις υπογραφές τους, αλλά κάθε φορά βάζουν συνεχώς καινούρια ζητήματα κατά το δοκούν, τότε είσαι υποχρεωμένος να μιλάς ανοιχτά και να ζητάς από τον ελληνικό λαό, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης να διαμορφωθεί ένα εθνικό μέτωπο».

«Οι κινήσεις στις οποίες είναι αναγκασμένη να προβαίνει κάθε φορά αυτή η κυβέρνηση γίνονται μέσα σε ένα καθεστώς μιας πολιτικής ήττας, η οποία επισφραγίστηκε με τη συμφωνία του καλοκαιριού του 2015» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης.

Επίσης ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ότι «σιγοντάρει με τις δημόσιες παρεμβάσεις του τις θέσεις του ΔΝΤ και του κ. Σόιμπλε». Υποστήριξε ότι συμπεριφέρεται ως πολιτικό πρόσωπο και όχι ως κεντρικός τραπεζίτης, κάνοντας λόγο για «προκλητική και υπονομευτική στάση».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.