Quantcast
Μητσοτάκης: Η μόνη εντολή που πήραν οι αστυνομικοί τελευταία ήταν να κάνουν τους ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Η μόνη εντολή που πήραν οι αστυνομικοί τελευταία ήταν να κάνουν τους ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα

δημοσιεύτηκε:

Γραπτές εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της Βουλής για ποιο λόγο αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στο προαύλιο του κοινοβουλίου θα ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Η μόνη εντολή που πήρε η αστυνομία τελευταία ήταν να κάνει τους ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα κι αυτό από μόνο του είναι απαράδεκτο και προκαλεί αντιδράσεις μέσα στην ίδια την αστυνομία» τόνισε, και είπε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα εφαρμόζει τον νόμο και την τάξη και θα δίνει ξεκάθαρες εντολές στην αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε παράλληλα πως υπάρχει σήμερα μια εξοργιστική ανοχή σε όλες τις ακροαριστερές ομάδες και επαναφέρουν και το πανεπιστημιακό άσυλο, για να τους διευκολύνουν στην κατασκευή βομβών.

Αναφερόμενος στη Δικαιοσύνη τόνισε ότι αυτό που συμβαίνει τώρα δεν έχει ξαναγίνει. «Μέχρι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη Δικαιοσύνη θεσμικό εμπόδιο και δεν το έχει πάρει πίσω. «Οι υπουργοί βρίζουν τους δικαστές και ο υπουργός Δικαιοσύνης προανήγγειλε την αλλαγή σύνθεσης δικαστηρίου στην υπόθεση της Ηριάννας» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Για την οικονομία, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως οι φόροι από το 2017 έως το 2022 είναι το άμεσο αποτέλεσμα του καταστροφικού πρώτου επταμήνου του 2015.

Διαβάστε περισσότερα στο enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.