Quantcast
Οικονόμου στον Realfm 97,8: Αυτό δεν είναι πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας υγείας - enikonomia.gr
share

Οικονόμου στον Realfm 97,8: Αυτό δεν είναι πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας υγείας

δημοσιεύτηκε:

Στο νέο νομοσχέδιο για την Υγεία που ψηφίστηκε από τη Βουλή αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.


“Προσπαθούν να κρύψουν τη γύμνια τους, γιατί αυτό που έφεραν ήταν ένα κατασκεύασμα το οποίο όχι Πρωτοβάθμια υγεία δεν είναι, αλλά δεν μπορεί να σταθεί ούτε για πρώτη Δημοτικού ανάλυση. Εμείς, τις βασικές αρχές, το πώς βλέπουμε την Πρωτοβάθμια με τον οικογενειακό γιατρό ως ελεύθερη επιλογή του πολίτη και όχι να του το επιβάλει ο Ξανθός με τον Πολάκη, τον συριζαίο γιατρό στη γειτονιά για να μπορεί να ελέγξει όλο το σύστημα της υγείας και να βολέψει και 3.000 ρουσφέτια που έχουν έτοιμα να τα βάλουν μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα…Εμείς θα προσφέρουμε στον Έλληνα πολίτη, στον Έλληνα φορολογούμενο δωρεάν παροχές Πρωτοβάθμιας υγείας και βέβαια θα στηρίξουμε τον αδύναμο πολίτη και δεν θα τον φορτώσουμε με φαραωνικά έργα” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε:

“Εμείς είμαστε συγκεκριμένοι, αυτήν τη στιγμή έχει 140 εκατ. για δύο χρόνια και μετά τίποτα. Και ξέρετε τι θα κάνει ο κύριος; Θα ρίξει την καυτή πατάτα του τίποτα στην επόμενη κυβέρνηση, δηλαδή στον κ. Μητσοτάκη… Τους στέλνουμε από τώρα μήνυμα να μην κουράζονται”.

“Εμείς αντιδρούμε και λέμε ότι αυτό δεν είναι πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας υγείας… Το θεωρούμε μία τρομερή καθυπόταξη του κόσμου, προσπαθεί να ελέγξει τον κόσμο, να τον βάλει να γυρνά γύρω από αυτό το σύστημα που πάει να στήσει, το οποίο δεν έχει εξασφάλιση βιωσιμότητας. Άρα, 150 εκατ. θα πεταχτούν στον αέρα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.