Quantcast
Μαξίμου: Ο Γ. Βαρουφάκης δεν αναφέρθηκε σε δημοψήφισμα για το ευρώ - enikonomia.gr
share

Μαξίμου: Ο Γ. Βαρουφάκης δεν αναφέρθηκε σε δημοψήφισμα για το ευρώ

δημοσιεύτηκε:

Στο θόρυβο που δημιούργησε η συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera απαντούν κύκλοι του Μαξίμου, κάνοντας λόγο για συντονισμένη επιχείρηση παραποίησης των όσων είπε ο Υπουργός, σημειώνοντας ότι δεν ειπώθηκε ποτέ η λέξη ευρώ δίπλα από την αναφορά του σε δημοψήφισμα ή εκλογές.

Σε σχόλιο,  κύκλοι του Μαξίμου αναφέρουν χαρακτηριστικά:

“Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια προσπάθεια αποδόμησης του Υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη. Είτε με ειρωνικά σχόλια, είτε με ψευδείς ή ανακριβείς ειδήσεις. Δηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ ή με την προσθήκη «διευκρινίσεων» αλλάζουν τελείως το νόημα των απαντήσεων, όπως έγινε με τη συγκεκριμένη συνέντευξη του Υπουργού στην εφημερίδα Corriere della Sera. Ο Γ. Βαρουφάκης δεν παραπέμπει ποτέ σε κανένα «δημοψήφισμα για το ευρώ». Η λέξη «ευρώ» είναι προσθήκη του δημοσιογράφου γι’ αυτό και υπάρχει σε παρένθεση.

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Υπουργός Οικονομικών της χώρας είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης. Αν θέλουν κάποιον τύπου «Γκίκα Χαρδούβελη», που έλεγε «ναι» σε όλα, θα απογοητευθούν.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού στο πλευρό της.  Η κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της για ουσιαστική και πραγματική διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Αυτό, δηλαδή, που δεν έκανε ποτέ η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.