Quantcast
Περιοδεία Κατρούγκαλου σε χώρες της Νότιας Αμερικής - enikonomia.gr
share

Περιοδεία Κατρούγκαλου σε χώρες της Νότιας Αμερικής

δημοσιεύτηκε:

Συνεχίζει την περιοδεία και τις επαφές στη Νότια Αμερική ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών μετά το Μεξικό πήγε στην Κολομβία με στόχο την ώθηση των οικονομικών σχέσεων σε όλες αυτές τις περιοχές.


Κατά τη χθεσινή επίσκεψή του, ο κ. Κατρούγκαλος είχε πολύωρη συνάντηση με την ομόλογό του στο υπουργείο Εξωτερικών της Κολομβίας Πάτι Λοντόνιο, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από τα υπουργεία Εμπορίου, Εργασίας, Παιδείας, Ψηφιακής Διοίκησης και Ναυτιλίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού, στη συνάντηση διερευνήθηκαν δυνατότητες διμερούς συνεργασίας σε όλους τους παραπάνω τομείς ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης στην Ελλάδα της υπουργού Εξωτερικών της Κολομβίας. Αποτυπώνοντας το κλίμα της συνάντησης, ο κ. Κατρούγκαλος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τη χαρακτήρισε ουσιαστική.

Νωρίτερα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών είχε συνάντηση με τους επικεφαλής του Οργανισμού ProColombia, αντίστοιχου της Enterprise Greece, με σκοπό τη διερεύνηση αμοιβαία επωφελών διμερών συνεργειών.

Επόμενος και τελευταίος σταθμός της περιοδείας του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών στη Νότια Αμερική, είναι η Κούβα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.