Quantcast
Συλλαλητήριο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Ορεστιάδα - Κινητοποιήσεις και στη Θεσσαλονίκη - enikonomia.gr
share

Συλλαλητήριο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Ορεστιάδα – Κινητοποιήσεις και στη Θεσσαλονίκη

δημοσιεύτηκε:

Συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στην Τουρκία, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Ορεστιάδα.

Πρόκειται για πρωτοβουλία διαφόρων φορέων και συλλόγων της περιοχής, όπως του ιστορικού και πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου “Καστροπολιτες Γνώση και Δράση”, της Β ΕΛΜΕ Έβρου, του Σπάρτακου Κομοτηνής και πολλών άλλων που συμπαρίστανται.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών είναι το εξής.



10:00 π.μ.: Αναχώρηση ποδηλατών με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ορεστιάδας «ΡΗΣΟΣ» και όποιων άλλων επιθυμούν με άλλα μεταφορικά μέσα από την κεντρική πλατεία Νέας Ορεστιάδας με προορισμό τις Καστανιές.

12:00 μ.μ.: Επιστροφή από τις Καστανιές

13:30 μ.μ.: Έναρξη συγκέντρωσης συλλόγων στην κεντρική πλατεία Νέας Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, οργανώνονται ομαδικές αναχωρήσεις, ώστε όλο και περισσότερος κόσμος να δώσει το “παρών” στη συγκέντρωση.

Στο συλλαλητήριο θα συμμετέχουν οι γονείς του Κούκλατζη, ενώ μαζί με τους γονείς του Μητρετώδη αναμένεται τη Δευτέρα να βρεθούν ξανά στην Αδριανούπολη, για να επισκεφθούν τα παιδιά τους στη φυλακή που κρατούνται.

Επίσης, στις 14:00, έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση κάτοικοι της συμπρωτεύουσας με καταγωγή από τον Έβρο, την Ορεστιάδα, τον Διδυμότειχο και άλλες πόλεις, ως ένδειξη συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Πηγή πληροφοριών: enikos.gr 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.