Quantcast
Ενθαρρυντικά μηνύματα από τις συμμετοχές στην 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας - enikonomia.gr
share

Ενθαρρυντικά μηνύματα από τις συμμετοχές στην 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας

δημοσιεύτηκε:

Πεδίο σημαντικών εμπορικών συναλλαγών και νέων συνεργασιών αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά φέτος η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς (3-6 Μαΐου 2018), ο εκθεσιακός χώρος της οποίας ήδη έχει υπερκαλυφθεί με τη συμμετοχή 123 εκθετών που εκπροσωπούν τις μεγαλύτερες και πλέον δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου από 13 διαφορετικές χώρες.

Μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών, οι οποίοι προέρχονται από 26 χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι παραδοσιακές αγορές γούνας (Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία, Αμερική κ.ά), αλλά και νέες, όπως η Ιαπωνία, η Μογγολία, το Καζακστάν, το Αζερμπαϊτζάν, Σρι Λάνκα, ενώ δεν λείπει και η Κίνα.

Σημαντική αναμένεται και η παρουσία της κορεάτικης αποστολής, που προετοιμάζει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς σε συνεργασία με το Enterprise Greece και το γραφείο ΟΕΥ της πρεσβείας της Ελλάδος στη Σεούλ, ενώ στον Σύνδεσμο Γουνοποιών εκτιμούν ότι η αθρόα συμμετοχή εμπορικών επισκεπτών είναι ενδεικτική του οικονομικού ενδιαφέροντος που αντιπροσωπεύει γι’ αυτούς η Έκθεση.

Να σημειωθεί ότι για τη διευκόλυνση των εμπορικών επισκεπτών έχουν προγραμματιστεί πτήσεις charter προς το αεροδρόμιο της Καστοριάς.

Την 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στηρίζεται από το SAFA FURS, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα Διεθνή Δημοπρατήρια Γούνας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.