Quantcast
Έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ για το νομοσχέδιο "Κλεισθένης Ι" - enikonomia.gr
share

Έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ για το νομοσχέδιο “Κλεισθένης Ι”

δημοσιεύτηκε:

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαΐου , σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας , για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τις δράσεις που θα αναλάβει η Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών «Κλεισθένης Ι», που αφορά στη Διοικητική Μεταρρύθμιση.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα ανοίξουν με ομιλίες του γενικού γραμματέα Συμβουλίου Δήμων & Περιφερειών της Ευρώπης (C.E.M.R.) Frederic Vallier και της πρόεδρου του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης Gudrun Mosler-Törnström.

Την επομένη για το θέμα αυτό , θα πραγματοποιηθεί το 2ο κοινό συνέδριο της ΚΕΔΕ και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας . Σε μήνυμά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, υπογραμμίζει ότι η Αυτοδιοίκηση στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας ότι δεν είναι διατεθειμένη να αποδεχθεί «ένα νομοσχέδιο, το οποίο δεν προωθεί καμία απολύτως αλλαγή, καμία απολύτως μεταρρύθμιση, πέραν της αλλαγής του εκλογικού νόμου. Η αλλαγή του συνόλου του περιεχομένου του νομοσχεδίου είναι ο μοναδικός μας στόχος, μέσα από την έναρξη ενός ειλικρινούς διαλόγου με την Κυβέρνηση».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.