Quantcast
Τζαβάρας στον Realfm 97,8 για Πολάκη: Χρησιμοποιεί τον θεσμό της Δικαιοσύνης για να νικήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους η κυβέρνηση - enikonomia.gr
share

Τζαβάρας στον Realfm 97,8 για Πολάκη: Χρησιμοποιεί τον θεσμό της Δικαιοσύνης για να νικήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους η κυβέρνηση

δημοσιεύτηκε:

“Στην Ομόνοια υπάρχει επαναστατική φρουρά η οποία δίνει τον τόνο της ανασφάλειας που καλλιεργεί δια παραλείψεως η κυβέρνηση” είπε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Δημήτρη Καμπουράκη, αναφερόμενος στην επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.

“Τώρα υπάρχει ένα μπάχαλο και το μπάχαλο αυτό με την αδιαφορία της το καλλιεργεί η κυβέρνηση. Αυτό δεν χρειάζεται να το πω εγώ, το λένε όλοι. Βγήκαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί, το μεσημέρι έχουν μία διαδήλωση και λένε δεν πάει άλλο. Είναι μία κατάσταση πραγματική, την οποία επιτέλους θα πρέπει κάποιος να ασχοληθεί με ενδιαφέρον για τον πολίτη για να την εξαφανίσει. Είναι ένα απερίγραπτο χάλι, ένα κατάντημα” πρόσθεσε ο κ. Τζαβάρας.

Αναφερόμενος στη δήλωση που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης περί ‘φυλακίσεων’, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της ΝΔ σημείωσε μεταξύ άλλων: “Ο κ. Πολάκης είναι ένα πρόσωπο που κάθε φορά που κάνει παρεμβάσεις δημιουργεί προβλήματα νοήματος του τρόπου με τον οποίο βιώνουμε τη Δημοκρατία… Εδώ για πρώτη φορά υπουργός της κυβέρνησης χρησιμοποιεί τον θεσμό, την εξουσία της Δικαιοσύνης ως απειλή και ως όργανο για να νικήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους η κυβέρνηση. Είναι κάτι που ξεπερνάει την απλή κουβέντα που έχει αναφορά στη διάκριση των εξουσιών και μας οδηγεί σε μία ασιατικού τύπου Δημοκρατία. Αυτό το οποίο είναι πιο αποκρουστικό είναι ο τρόπος με τον οποίον ένας υπουργός της κυβέρνησης που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Βουλής αντιμετωπίζει τη Δικαιοσύνη, που είναι το τελευταίο καταφύγιο του πολίτη που αδικείται και που είναι η θεσμική εγγύηση του κράτους δικαίου. Ο κ. Πολάκης το χρησιμοποιεί σαν εργαλείο για να καταπτοήσει και να κατανικήσει τους πολιτικούς αντιπάλους”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.