Quantcast
Δρίτσας στον Realfm 97,8: Δεν μπορεί η αποχή μελών του ΣΥΡΙΖΑ από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ να συνδέεται με μία τέτοια ενέργεια - enikonomia.gr
share

Δρίτσας στον Realfm 97,8: Δεν μπορεί η αποχή μελών του ΣΥΡΙΖΑ από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ να συνδέεται με μία τέτοια ενέργεια

δημοσιεύτηκε:

“Είναι ένα φαινόμενο και μία ενέργεια απολύτως αρνητική και απαράδεκτη. Θέλω να πω ότι από τη δική μας την πλευρά και 10 και 20 και 50 τηλεοπτικοί σταθμοί να υπάρχουν αντικυβερνητικής προπαγάνδας, ένας να κλείνει ή να περιορίζεται ή να εμποδίζεται είναι πολύ αρνητικό φαινόμενο”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Θεόδωρος Δρίτσας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη, σχετικά με την έκρηξη που σημειώθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

“Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να στοχοποιηθούν. Η στοιχειώδης άμυνα, δεν ξέρω αν είναι ότι καλύτερο το να απέχουμε από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ ακριβώς γιατί δεχόμαστε όχι μία δημοσιογραφική κριτική, αλλά μία πολιτική προπαγάνδα ανηλεή και συνεχή, άνιση και αντιδεολογική. Αυτό δεν μπορεί να συνδέεται με μία ενέργεια τοποθέτησης βόμβας”, δήλωσε ο κ. Δρίτσας.


“Η ιστορική συγκυρία που οδήγησε σε αυτή τη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τους Οικολόγους Πράσινους και με άλλες δυνάμεις και διαμόρφωσε προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί μία κυβερνητική πολιτική εξόδου από τα μνημόνια προφανώς έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, προφανώς δεν συμπεριελάμβανε τη συμφωνία επ’ αυτών των θεμάτων, παρά το γεγονός ότι και στις προγραμματικές δηλώσεις η κυβέρνηση σε αυτά τα ζητήματα ήταν καθαρή”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

“Πολλές φορές από στελέχη της ΝΔ έχουμε ρατσιστικό λόγο στα ευρύτερα δικά μας. Ο λόγος του κ. Μητσοτάκη ακόμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί συνολικά ως λόγος Λεπέν ή Όρμπαν, αλλά φοβάμαι ότι έτσι όπως εξελίσσεται θα αλληθωρίσει προς τις λογικές του Όρμπαν… Όταν ο κ. Μητσοτάκης επιμένει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία και μάλιστα ανταλλαχθείσα προδοσία με την άρση της μείωσης των συντάξεων, αυτό δεν είναι δηλητήριο; Όταν οδηγεί τον κόσμο να ντρέπεται”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.