Quantcast
Ταφύλλης: «Είμαστε έτοιμοι για τη "Σοφία"» - Συμβουλές του Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ταφύλλης: «Είμαστε έτοιμοι για τη “Σοφία”» – Συμβουλές του Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός για την έλευση του νέου κύματος κακοκαιρίας ‘‘Σοφία ” που αναμένεται από το βράδυ της Τετάρτης, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός. Οι ενδείξεις που έχουμε μέχρι στιγμής δεν ξεπερνούν αυτά που περιμένουμε», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης.


Ο κ. Ταφύλλης τόνισε ότι «η σημαντικότερη σύσταση είναι να αποφεύγουμε αυτές τις ημέρες τις άσκοπες μετακινήσεις. Αν υπάρχει ανάγκη μετακίνησης, θα πρέπει να συμβουλευόμαστε και τα μετεωρολογικά δελτία και αν μπορούμε να ερχόμαστε σε επικοινωνία με την αστυνομία γιατί αυτή γνωρίζει σε ποια σημεία του εθνικού δικτύου υπάρχει πρόβλημα».

«Αν χρειαστεί να μετακινηθούμε, θα πρέπει να έχουμε φροντίσει να είναι γεμάτο το ρεζερβουάρ και να έχουμε μαζί μας αντιολισθητικές αλυσίδες. Αν τύχει και υπάρξει εγκλωβισμός, δεν φεύγουμε ποτέ μέσα από το αυτοκίνητο και προσέχουμε σε κάθε περίπτωση να μην καλυφθεί η εξάτμιση από χιόνι», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: ΑΝΤ1

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.