Quantcast
Αιχμές Τσίπρα κατά Στουρνάρα: Να αφήσουμε τις Κασσάνδρες της καταστροφής και τους υπερτιμημένους τεχνοκράτες - enikonomia.gr
share

Αιχμές Τσίπρα κατά Στουρνάρα: Να αφήσουμε τις Κασσάνδρες της καταστροφής και τους υπερτιμημένους τεχνοκράτες

δημοσιεύτηκε:

Αιχμές κατά του Γιάννη Στουρνάρα άφησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο Πρωθυπουργός προέτρεψε τους υπουργούς να δουν τη μεγάλη εικόνα, να συνεχίσουν αφοσιωμένοι “στους μεγάλους στόχους που έχουμε και τους πετυχαίνουμε -και να μην παρασύρεστε σε διαμάχες που επιλέγει ο αντίπαλος για να θολώσει τα νερά”.


“Να αφήσουμε τις Κασσάνδρες της καταστροφής και τους υπερτιμημένους τεχνοκράτες που όταν όμως διαχειρίστηκαν την οικονομία, την έριξαν στα βράχια και αργότερα δεν πέτυχαν ούτε μια από τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις τους, να ασχολούνται με ζητήματα μικροπολιτικής αντιπαράθεσης και παραπολιτικού κουτσομπολιού”, είπε ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στην υπόθεση Πολάκη-Στουρνάρα.

“Εμείς”, υπογράμμισε, “να συνεχίσουμε τη δική μας δουλειά, το δικό μας έργο, που είναι να δώσουμε ανάσα την οικονομία, να δώσουμε στήριγμα στους πιο αδύναμους, να προχωρήσουμε στον προοδευτικό θεσμικό μετασχηματισμό αλλά και στην ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του αισθήματος δικαιοσύνης στους πολίτες και του διεθνούς κύρους της χώρας”.

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.