Quantcast
Δίωξη σε στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος για απλήρωτα δάνεια ύψους 800.000 ευρώ - enikonomia.gr
share

Δίωξη σε στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος για απλήρωτα δάνεια ύψους 800.000 ευρώ

δημοσιεύτηκε:

Ποινική δίωξη για κακουργήματα άσκησε ο εισαγγελέας κατά πρώην στελέχους της Εθνικής τράπεζας και νυν προϊστάμενο της διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων εταιριών στην Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ”Εφημερίδας των Συντακτών”.

Συγκεκριμένα, με την πολιτική των θαλασσοδανείων χωρίς διασφαλίσεις εισέπραξε ποσό που αγγίζει με τους τόκους τα 800.000 ευρώ ενώ με συνεχείς καταχρηστικές παρατάσεις από το 2007 μέχρι και σήμερα δεν έχει καταβάλλει ούτε ένα ευρώ στη τράπεζα.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι ο γενναιόδωρος αυτός δανεισμός ήταν η ανταμοιβή του για τις καλές του υπηρεσίες στην Εθνική Τράπεζα.

Η υπόθεση του δανειολήπτη τραπεζικού πήρε πλέον το δρόμο για τον ανακριτή ενώ φαίνεται να εμπλέκονται κι άλλοι στην αθρόα παροχή δανείων χωρίς κανένα έλεγχο από τους μηχανισμούς της τράπεζας. όσο για το συγκεκριμένο στέλεχος που διώκεται για απιστία κατά συρροή αλλά και για ηθική αυτουργία σε απιστία προφανώς «επιβραβεύτηκε» επιπλέον και με την με την τοποθέτησή του στην ΤτΕ.

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.