Quantcast
H Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

H Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Παίζει με τη φωτιά ο σουλτάνος» κυκλοφορεί η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις τουρκικές «πρόβες πόλεμου» στο Αιγαίο και τα ύποπτα παιχνίδια της Άγκυρας και στη Θράκη ενόψει ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ανησυχία στο ελληνικό Πεντάγωνο και στο ΝΑΤΟ για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

– Οι 10 κρίσιμες διαπιστώσεις των επιτελών του ΓΕΕΘΑ και της Πολεμικής Αεροπορίας που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η συμπεριφορά της Τουρκίας έχει γίνει πιο επιθετική.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τριπλό «όχι» από τις Βρυξέλλες. Αρνητικά απαντούν κορυφαία στελέχη της Ε.Ε. στα ελληνικά αιτήματα για άμεση μείωση των πλεονασμάτων, για κατάργηση της περικοπής του αφορολόγητου και για αποχώρηση του ΔΝΤ από την τρόικα.

– Τα… άπαντα του Πολάκη. Οι αναρτήσεις που άναψαν φωτιές, οι κόντρες και οι ψευτοπαλικαρισμοί.

– Οργή στη Σαντορίνη για τον δήμαρχο. Σημαντικοί παράγοντες της τοπικής κοινωνίας κατηγορούν τον Νίκο Ζώρζο για έλλειψη νοικοκυροσύνης και τονίζουν ότι «τα τελευταία 8 χρόνια δεν έχει γίνει από τον δήμο καμία εργασία συντήρησης».

Αλέκος Φλαμπουράρης: «Καθώς η χώρα παγιώνει τη σταθερότητα στην οικονομία της, θα υπάρξουν και μόνιμα, θετικά για τους πολλούς, μέτρα. Προφανώς μέσα σε αυτά είναι και η 13η σύνταξη».

Σοφία Ζαχαράκη: «Η δήλωση του κ. Τσίπρα ότι θα μετατρέψει την πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνησή του είναι μια εμφατική δήλωση προσωπικής ταύτισής του με τον κ. Πολάκη».

– Μια πριγκίπισσα για το λιμάνι της Καβάλας και ποιοι ενδιαφέρονται για την Αλεξανδρούπολη.

– Πως επέλεγε τα θύματά του ο serial killer της Κύπρου. «Η αστυνομία αγνόησε τις καταγγελίες μας». Τι αποκαλύπτουν στην «R» κοπέλες από τις Φιλιππίνες που προσπάθησε να παγιδεύσει ο 35χρονος «Ορέστης».

– Ο Φλώρος «δείχνει» Λυκουρέζο – Παναγόπουλο για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου. Η κατάθεση που οδήγησε στη σύλληψη των δικηγόρων. Τι απαντούν οι ίδιοι και οι συνήγοροι υπεράσπισής τους.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Το κλικ που πρόδωσε τον έρωτά τους! Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ζευγάρι με τον Σωτήρη Χατζάκη. Η λαμπερή ηθοποιός και ο καταξιωμένος σκηνοθέτης έκρυβαν τη σχέση τους μέχρι που ένα φλας τούς απαθανάτισε αγκαλιά.

– «Πετάω στα σύννεφα… και είμαι πολύ ευτυχισμένη! Ανυπομονώ να ζήσω το θαύμα της μητρότητας για δεύτερη φορά», εκμυστηρεύεται στην «R» η Δούκισσα Νομικού.

– «Δεν μας κυνηγούν παπαράτσι». Η Τόνια Σωτηροπούλου, με αφορμή την ταινία «Everything is wonderful», όπου πρωταγωνιστεί, δηλώνει θαυμασμό για τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια και τονίζει πως δεν υπάρχει star system στη χώρα μας.

– Γάμος στα Χανιά. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος θα παντρευτούν τον Ιούλιο στην Κρήτη και βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

– «Θέλω πολύ να γίνω πατέρας». Ο τραγουδιστής Μύρωνας Στρατής δηλώνει στην «R» πως θέλει να αποκτήσει οικογένεια με τη σύντροφό του Κατερίνα Ζαπάρδα.

– Ο πελαργός έρχεται στο πλατό. Η Βερονίκη Περγαντή, την οποία βλέπουμε στο «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη, περιμένει το παιδί του dj Λεωνίδα Δεδέογλου.

– Ο Μίλτος ντύνεται γαμπρός. Ο τραγουδοποιός Μ. Πασχαλίδης θα ανέβει μετά το Πάσχα τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ανθή στην Κύπρο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.