Quantcast
"Φαρμάκι" ο λογαριασμός στη Ρόδο: Πλήρωσαν 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

“Φαρμάκι” ο λογαριασμός στη Ρόδο: Πλήρωσαν 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Νέα καταγγελία κατά της αισχροκέρδειας σε τουριστικά μέρη έρχεται, αυτήν τη φορά από τη Μεγάλη Βρετανία. Η τουρίστριαΒίκι Σκοτ βρισκόταν με την παρέα της στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων στην Παλιά Πόλη, όπου κάθισαν σε καφετέρια και παρήγγειλαν οκτώ αναψυκτικά. Λίγο αργότερα τους ήρθε η λυπητερή. Συνολικό ποσό: 82 ευρώ, αφού πλήρωσαν για ένα μιλκσέικ 14 ευρώ. Όταν η τουρίστρια ζήτησε τον λόγο, όπως καταγγέλλει σε ανάρτησή της στο facebook, ο σερβιτόρος το μόνο που έκανε ήταν να την ευχαριστήσει. 

Πλέον ο τσουχτερός λογαριασμός κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προστίθεται στις καταγγελίες άλλων τουριστών με πιο πρόσφατη αυτή στη Μύκονο όπου παρέα Αμερικανών πλήρωσε 591 ευρώ για έξι μερίδες καλαμαράκια, 59,4 ευρώ τρεις σαλάτες, 150 ευρώ για έξι μπύρες, 17,8 ευρώ για δύο νερά και 18 ευρώ για μία Αμίτα ντομάτας.

Όπως τόνισε η Βρετανή τουρίστρια δεν είχε άλλη δυσάρεστη εμπειρία από τις διακοπές της στη Ρόδο και ο μόνος λόγος που ανήρτησε τον λογαριασμό ήταν για να αποτρέψει άλλους τουρίστες από το να τους “γδύσουν” στο συγκεκριμένο μαγαζί.


Πηγή: dimokratiki.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.