Quantcast
Υποστηρικτής του Σαλβίνι επιτέθηκε σε υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Τι δήλωσε η Ολγα Νάσση - enikonomia.gr
share

Υποστηρικτής του Σαλβίνι επιτέθηκε σε υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Τι δήλωσε η Ολγα Νάσση

δημοσιεύτηκε:

Υποστηρικτής του Σαλβίνι στη Σικελία επιτέθηκε φραστικά και αποπειράθηκε να χειροδικήσει εις βάρος της προέδρου των Ελληνικών Κοινοτήτων Ιταλίας, Ολγας Νάσση, σε δημόσιο χώρο, ως αντίδραση στις θέσεις της υπέρ των μεταναστών και των προσφύγων.

Το περιστατικό συνέβη χθες στη Σικελία, όπου ζουν και τα παιδιά της Όλγας Νάσση, και τις επιθετικές διαθέσεις του κατάφεραν να σταματήσουν οι παρευρισκόμενοι.

Σύμφωνα με την κ. Νάσση, η οποία ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, το συγκεκριμένο άτομο εξαγριώθηκε ακούγοντας την ίδια να αναπτύσσει τις θέσεις της για το μεταναστευτικό και την ανθρωπιστική υποδοχή τους και, φωνάζοντας το όνομα του Σαλβίνι, κινήθηκε εναντίον της.

Λόγω της ακτιβιστικής δράσης που έχει αναπτύξει γύρω από το μεταναστευτικό/προσφυγικό και άλλα ζητήματα η Ολγα Νάσση έχει γίνει και άλλες φορές στόχος τέτοιου είδους επιθέσεων.

«Φασίζουσες και συνεργαζόμενες κυβερνήσεις εκκολάπτουν θρασύδειλα και φασιστικά συναισθήματα», δήλωσε η κ.Νάσση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την επίθεση που δέχτηκε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.