Quantcast
Δ.Καμμένος: Πιέζομαι πολύ από τους ψηφοφόρους της Περιφέρειάς μου να ασχοληθώ με την πολιτική - Τι είπε για τον Βελόπουλο - enikonomia.gr
share

Δ.Καμμένος: Πιέζομαι πολύ από τους ψηφοφόρους της Περιφέρειάς μου να ασχοληθώ με την πολιτική – Τι είπε για τον Βελόπουλο

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές άφησε ο Δημήτρης Καμμένος, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει με ποιο κόμμα.

Μιλώντας στην εκπομπή “Ακραία Φαινόμενα” στον ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε αν πρέπει να υποθέσουμε ότι θα είναι υποψήφιος με τον Κυριάκο Βελόπουλο,απάντησε: “Όχι, δεν πρέπει να υποθέσουμε κάτι. Γίνονται συζητήσεις , είμαι ανοιχτός αυτή τη στιγμή. Πιέζομαι πολύ από τους ψηφοφόρους της Β’ Πειραιά όπου κατεβαίνω να ασχοληθώ με την πολιτική . Εμένα δεν είναι αυτοσκοπός η πολιτική, δεν ζω από την πολιτική, αλλά αυτές τις μέρες νομίζω θα καταλήξουμε”.

Ωστόσο, ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολίασε τις δηλώσεις του στο Twitter: “Έχω δηλώσει άπειρες φορές ότι η Ελληνική Λύση δεν θα δεχτεί κανέναν από τους παλιούς βουλευτές !Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά εμείς λέμε ΟΧΙ”


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.