Quantcast
Βορίδης: Στενή κομματική επιλογή η τοποθέτηση Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Βορίδης: Στενή κομματική επιλογή η τοποθέτηση Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλοκαίρι Μαζί” σχετικά με το θέμα της Βασιλικής Θάνου και την Επιτροπή Ανταγωνισμού αλλά και τα πρωτογενή πλεονάσματα και την πορεία της οικονομίας.

Αναφερόμενος στο θέμα της Σαμοθράκης σχολίασε: “Υπήρξαν τρία πράγματα μαζί, θεωρώ, τα προβλήματα που εμφάνισαν τα πλοία που εκτελούσαν δρομολόγια, ο πολύ κακός καιρός και το πρόβλημα με τις υποδομές, το λιμάνι. Υπήρξε μια συγκυρία τριπλή που έπεσαν μαζί και δημιούργησαν την τέλεια καταιγίδα. Στο πλαίσιο αυτό προσπάθησε να απαντήσει η κυβέρνηση. Αυτήν τη στιγμή τα δρομολόγια έχουν αποκατασταθεί και ο υπουργός Τουρισμού μελετά επιπρόσθετες δράσεις που μπορεί να γίνουν για να μειωθεί η ζημιά που έχει γίνει”.

Σχολιάζοντας το θέμα της Βασιλικής Θάνου, επεσήμανε: “Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι η τοποθέτησή της ήταν μια κομματική επιλογή, μια πολύ στενή επιλογή, μια επιλογή από το πολύ στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού και δεν νομίζω ότι υπάρχει καμιά αμφισβήτηση ότι μια επιλογή που προέρχεται από ένα τόσο στενό πολιτικό περιβάλλον, υπονομεύει την ακεραιότητα της Αρχής”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.