Quantcast
"Σαρώνει" η Ζηνοβία: Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα στο ύψος των Αφιδνών - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

“Σαρώνει” η Ζηνοβία: Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα στο ύψος των Αφιδνών – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Διακόπηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος των διοδίων Αφιδνών, λόγω τηςέντονης χιονόπτωσης.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Οδός στην οποία αναφέρει:

“Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς, ότι έπειτα από σχετικές αποφάσεις των αστυνομικών διευθύνσεων, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων στις περιοχές Μαλακάσας, Υλικής & Μαρτίνου και με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία στα διόδια των Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν τα Οινόφυτα».

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η «Νέα Οδός» σημειώνοντας ότι «για το ρεύμα προς Λαμία και την τεχνητή ανάσχεση στις Αφίδνες, οι οδηγοί μπορούν ακολουθώντας τις υποδείξεις της Τροχαίας να αναστρέψουν στο ρεύμα προς Αθήνα”.

Η εταιρεία παρακαλεί τους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τη λήξη των φαινομένων.

Με εντολή της Τροχαίας πραγματοποιούνται οι κάτωθι εκτροπές κυκλοφορίας:

Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του Σταθμού Διοδίων Αφιδνών, στο ρεύμα προς Λαμία: Οι οδηγοί αναστρέφουν στο ρεύμα προς Αθήνα

Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του Σταθμού Διοδίων Θήβας, ρεύμα προς Αθήνα: Οι οδηγοί αναστρέφουν στο ρεύμα προς Λαμία

Διακοπή κυκλοφορίας στον Ανισόπεδο Κόμβο «Βαθύ» ρεύμα προς Σχηματάρι: Οι οδηγοί αναστρέφουν στο ρεύμα προς Χαλκίδα

Η αστυνομία έχει ακινητοποιήσει εκατοντάδες φορτηγά και δεκάδες λεωφορεία σε διάφορα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου από Λαμία έως Τραγάνα. Την ίδια στιγμή, τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται στην περιοχή του Μαρτίνου και της Υλίκης με την ίδια ένταση. Η κίνηση των Ι.Χ. αυτοκινήτων γίνεται κανονικά αλλά με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες. Δεκάδες εκχιονιστικά μηχανήματα, δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής βρίσκονται κατά μήκος της εθνικής οδού διευκολύνοντας τη διέλευση των αυτοκινήτων και παίρνοντας μέτρα έτσι ώστε να μην εγκλωβιστούν, εκεί όπου τα καιρικά φαινόμενα είναι ιδιαίτερα έντονα.

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Ακινητοποιημένα λεωφορεία και φορτηγά στο ρεύμα προς Λαμία

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, εξαιτίας της ισχυρής χιονόπτωσης που σημειώνεται από το Μαρτίνο μέχρι και την Υλίκη, η Τροχαία ακινητοποίησε στο ύψος της Υλίκης όσα φορτηγά και λεωφορεία που κινούνταν με κατεύθυνση τη Λαμία, στη δεξιά λωρίδα του δρόμου ώστε να διεξάγεται η κυκλοφορία των ΙΧ στην αριστερή.

«Χιονίζει συνεχώς και τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα εδώ… », σημειώνει στο lamiareport.gr οδηγός που κινείται στην Νέα Εθνική Οδό.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.