Quantcast
Κώστας Βουτσάς: Την Παρασκευή η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού - enikonomia.gr
share

Κώστας Βουτσάς: Την Παρασκευή η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού

δημοσιεύτηκε:

Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα πουν το τελευταίο “αντίο” στον αγαπημένο ηθοποιό, Κώστα Βουτσά, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 88 ετών, βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο.

Η εξόδιος ακολουθία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα ψαλεί στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στη Μητρόπολη Αθηνών και στη συνέχεια η κηδεία θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με την κόρη του, Θεοδώρα, η σορός του Κώστα Βουτσά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, αύριο Πέμπτη 27/2, από τις 9 πμ έως τις 7.30 μμ, στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών.

Σημειώνεται πως ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αποφάσισε την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Επιθυμία της οικογένειας του Κώστα Βουτσά, όπως έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.