Quantcast
Καιρός: Ζέστη με τοπικές βροχές - Η πρόγνωση της ΕΜΥ - enikonomia.gr
share

Καιρός: Ζέστη με τοπικές βροχές – Η πρόγνωση της ΕΜΥ

δημοσιεύτηκε:


Για την Κυριακή, προβλέπεται στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρες τοπικές βροχές, στα βόρεια και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ θα υπάρξει βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Στην Αττική αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένων καταιγίδων. Το βράδυ θα υπάρξει βελτίωση. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στην δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και στην Θράκη, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Το βράδυ θα υπάρξει βελτίωση. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).
Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα νότια τις πρωινές ώρες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα ηπειρωτικά. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 2-4 βαθμούς χαμηλότερα).
Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, στα κεντρικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Θα πνέουν νότιοι άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.