Quantcast
"Freedom pass": Έρχονται κίνητρα στα παιδιά 12-17 ετών για εμβολιασμό - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

“Freedom pass”: Έρχονται κίνητρα στα παιδιά 12-17 ετών για εμβολιασμό – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κάτι αντίστοιχο του freedom pass και για τα παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών προκειμένου να πειστούν να εμβολιαστούν άφησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Συγκεκριμένα σε ερώτηση εάν υπάρξει κάτι ανάλογο όπως ήταν η κάρτα ελευθερίας για τους νέους ηλικίας 18 έως 24 ετών και για τα παιδιά 12 -17 ετών προκειμένου να πειστούν να εμβολιαστούν απάντησε τα εξής ” Αφήστε να δούμε, πως θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες και θα επανέλθουμε “.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ




Το Freedom Pas

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση δίνει στους πολίτες ηλικίας 18-24 ετών που έχουν εμβολιαστεί τη λεγόμενη ψηφιακή κάρτα«freedom pass» των 150 ευρώ για εξαργύρωση σε ταξίδια, διαμονή, διασκέδαση και σειρά από άλλες δραστηριότητες .Το μέτρο αυτό απέδωσε καρπούς καθώς αυξήθηκε κατά πολύ ο αριθμός των νέων που προσήλθε σε εμβολιαστικά κέντρα για να εμβολιαστεί . Όπως γνωστοποίησε και πρόσφατα ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος μέσω facebook, έως τις 23 Αυγούστου περί τους 410.000 νέους έχουν ήδη εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει το πρώτο τους ραντεβού, δηλαδή το 43% της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας και εκτίμησε ότι ” το Freedom Pass επιτάχυνε τον εμβολιασμό, που αποτελούσε ζητούμενο, εκείνων που ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο αλλά δεν βιάζονταν” . To Freedom Pass θα είναι διαθέσιμο έως το τέλος του έτους, ανέφερε μεταξύ άλλων .


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.