Quantcast
Γεννηματά: Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει περάσει, είναι στην αυλή μας - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει περάσει, είναι στην αυλή μας

δημοσιεύτηκε:

«Ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει περάσει και έχουν μεγάλες ευθύνες όσοι διακινδυνεύουν τη χώρα προς όφελος και μόνο του κομματικού τους συμφέροντος. Το Grexit είναι στην αυλή μας» τόνισε η Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα περί εσωτερικού δημοψηφίσματος ή έκτακτου συνεδρίου άμεσα.

«Θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Τσίπρα», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά, «θα κάνει επιτέλους το αποφασιστικό βήμα και τη στροφή προς το ρεαλισμό και την πραγματικότητα ή θα συνεχίσει να είναι όμηρος των συνιστωσών του κόμματός του; Αλήθεια, μπορεί να μας απαντήσει κάποιος το μέλλον της χώρας, η διαπραγμάτευση, η εξειδίκευση των μέτρων, η υπογραφή και ψήφιση του μνημονίου εξαρτάται από τα κομματικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τις αποφάσεις τους; Ας σοβαρευτούμε επιτέλους», κατέληξε.

Η κ. Γεννηματά, η οποία ξεκίνησε σήμερα περιοδείες ανά την Ελλάδα ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε δηλώσεις της επεσήμανε ότι η επιλογή της Λάρισας ως πρώτου σταθμού των επισκέψεών της, έχει συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα. Όπως τόνισε «το ΠΑΣΟΚ έχει μία ιστορική και ισχυρή σχέση με την περιφέρεια και με το αγροτικό κίνημα. Έδωσε ζωή στην ξεχασμένη Ελλάδα με μικρές και μεγάλες υποδομές, με ένα αξιόπιστο σύστημα υγείας για πολλά χρόνια που κράτησε τους ανθρώπους στον τόπο τους και έδωσε αξιοπρέπεια και στήριξη στον Έλληνα αγρότη και στην Ελληνίδα αγρότισσα».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.