Quantcast
Τατούλης: «Προσεχώς η υπογραφή σύμβασης με εταιρεία για τη διαχείριση των απορριμμάτων» - enikonomia.gr
share

Τατούλης: «Προσεχώς η υπογραφή σύμβασης με εταιρεία για τη διαχείριση των απορριμμάτων»

δημοσιεύτηκε:

«Τη δέσμευσή μας προς τους πολίτες την εκπληρώσαμε με συνέπεια στο ακέραιο. Ολοκληρώσαμε με επιτυχία το διεθνή διαγωνισμό και οσονούπω υπογράφουμε την οριστική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συζήτηση για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της προσωρινής μεταβατικής λύσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης στη θέση Μεγαβούνι και την αρνητική γνωμοδότησή της από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015.

Ο κ.Τατούλης αναφερόμενος στη στάση Δημοτικών αρχών σε σχέση με τη διαχείριση των απορριμμάτων είπε ότι: «Οι Δημοτικές αρχές δεν έλυσαν όλα αυτά τα χρόνια το πρόβλημα, αντίθετα δημιούργησαν πολλά περιβαλλοντικά προβλήματα σε ρέματα, δάση και βουνά».

«Η πολιτική της ανακύκλωσης δεν έχει καμία σχέση με την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων. Η ευθύνη που ανήκει στις Δημοτικές αρχές, οι οποίες δήλωσαν την αδυναμία τους και γι’ αυτό ο ΦΟΔΣΑ έδωσε το δικαίωμα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση να μας δώσει την αρμοδιότητα. Εμείς ήμασταν πρόθυμοι να αναλάβουμε αυτή την ευθύνη, είχαμε σχέδιο για τον τρόπο και μάλιστα ανοίξαμε νέους δρόμους, όπως με την ιδιωτική χωροθέτηση», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.