Quantcast
Γ. Αποστολόπουλος: Ο Χαϊκάλης θα ψήφιζε Πρόεδρο με ανταλλάγματα – Όλη η κατάθεση - enikonomia.gr
share

Γ. Αποστολόπουλος: Ο Χαϊκάλης θα ψήφιζε Πρόεδρο με ανταλλάγματα – Όλη η κατάθεση

δημοσιεύτηκε:

Σφοδρή αντεπίθεση κατά του Παύλου Χαϊκάλη, εξαπέλυσε στην κατάθεσή του  ο Γιώργος Αποστολόπουλος, φερόμενος ως μεσάζων στο σκάνδαλο που ξέσπασε για την προσπάθεια δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα.

«Στις αναφερόμενες στην κατάθεση Χαϊκάλη συναντήσεις, τον προβόκαρα – προκαλούσα, προκειμένου να διακριβώσω τα αληθινά κίνητρα για την ενασχόλησή του με την πολιτική και το κίνημα των ΑΝ.ΕΛ. καθώς να διακριβώσω και το «ηθικό-πολιτικό χάλι» του, δηλ. ως που μπορούσε να φτάσει ένας ενεργός πολιτικός σε κρίσιμες πολιτικές συγκυρίες για την Πατρίδα βάζοντας πάνω απ’ όλα ιδιοτελή συμφέροντα», αναφέρει στην κατάθεσή του ο Γ. Αποστολόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει ότι «δεν είχα κανένα ενδιαφέρον ή κίνητρο για την εκλογή ή μη Προέδρου της Δημοκρατίας και φυσικά ούτε την οικονομική δυνατότητα για καταβολή ποσών τέτοιου ύψους».

Απαντώντας στους εισαγγελείς υποστηρίζει ότι «τον δάνειζα κατά καιρούς μικροποσά για να καλύψει προσωπικές του ανάγκες, δεν θυμάμαι όμως εάν μου είχε δώσει οποιοδήποτε ποσό προκειμένου να του το επενδύσω στην αλλοδαπή.

Υποστηρίζει ότι «οι καταγγελίες Χαϊκάλη είναι απάγαυσμα δόλιων σκοπιμοτήτων που στοχεύουν σε συγκυριακά κομματικά οφέλη. Εγώ προσωπικά ουδεμία σχέση έχω με βρώμικο παρασκήνιο ή με βρώμικες πολιτικές σκέψεις. Κανένα ποινικό αδίκημα δεν διέπραξα, αντιθέτως ο κ. Χαικάλης και οι συν αυτώ διέπραξαν σοβαρά ποινικά αδικήματα τα οποία τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος, ομολογώντας δημόσια ότι υπέκλεπταν ιδιωτικές συζητήσεις χωρίς την άδεια των αρχών».

 

Διαβάστε την κατάθεση

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.