Quantcast
Τετρακίνητο Kia Trail’ster Concept - enikonomia.gr
share

Τετρακίνητο Kia Trail’ster Concept

δημοσιεύτηκε:

Ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο, που «φωτογραφίζει» την τετρακίνητη έκδοση του Soul, παρουσίασε η Kia στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Σικάγο.

Ειδικότερα το Kia Trail’Ster είναι ένα ενδιαφέρον crossover μοντέλο, με μοναδικό σχεδιαστικό χαρακτήρα. Αν και πρωτότυπο, διαθέτει αρκετά στοιχεία που κάλλιστα μπορεί να δούμε και στο μοντέλο παραγωγής.

Σε αντίθεση, το εσωτερικό ακολουθεί το γνώριμο μοτίβο που συναντάμε στο Soul, με τις όποιες αλλαγές να εντοπίζονται σε μικρολεπτομέρειες, όπως είναι το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα και ο επιλογέας του κιβωτίου.

Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο σύστημα που παρέχει την κίνηση και καθορίζει σε πολύ σημαντικό βαθμό τη φιλοσοφία του συστήματος μετάδοσης. 

Ειδικότερα το Kia Trail’Ster κινεί ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας χωρητικότητας 1,6 λίτρου ο οποίος αποδίδει 185 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Παράλληλα ένας ηλεκτροκινητήρας ο οποίος αποδίδει 35 ίππους στέλνει 135 Nm ροπής που αποδίδει στον πίσω άξονα καθιστώντας το νέο Trail’Ster Concept τετρακίνητο!

Γιώργος Κ. Ανδρής

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.