Quantcast
Επιτυχημένο το 3ο Auto Festival - enikonomia.gr
share

Επιτυχημένο το 3ο Auto Festival

δημοσιεύτηκε:

Το πρώτο τριήμερο της γιορτής του αυτοκινήτου, το 3ο Auto Festival, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ο κόσμος της Β. Ελλάδας έδωσε το «παρών» και απόλαυσε από κοντά πάνω από 120 νέα μοντέλα αυτοκινήτων από 20 εταιρείες, ενώ είχε την ευκαιρία να δει και τέσσερις πανελλήνιες πρεμιέρες.

Το Auto Festival, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, θα ξανανοίξει για τους φίλους της αυτοκίνησης από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου. Ήδη την πρώτη μέρα της λειτουργίας του την έκθεση επισκέφθηκαν μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την πορεία της, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, Δημήτριος Πάτσιος.

Όλες τις ημέρες οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά μοντέλα, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισαν εκτός των άλλων το Citroen C4 Cactus, το Volvo XC 40, που πρόσφατα ανακηρύχτηκε Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, το Mitsubishi Eclipse Cross και το VW Up GTI που αποτέλεσαν και τις πρώτες πανελλήνιες παρουσιάσεις. Επίσης, την προσοχή των περισσοτέρων κέρδισαν τα Honda Civic Type R, Ford Mustang, Ford Focus RS, BMW M2 και Mercedes AMG.

Στο πεδίο της τεχνολογικής εξέλιξης η BMW παρουσίασε όλη την γκάμα της σειράς I των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων, με τέσσερα ολοκαίνουργια ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ και η Zhidou παρουσίασε τη νέα σειρά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων πόλης.

Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.