Quantcast
Άδειες οδήγησης-κυκλοφορίας: Αναστέλλεται για 10 ημέρες το σύστημα αιτημάτων - enikonomia.gr
share

Άδειες οδήγησης-κυκλοφορίας: Αναστέλλεται για 10 ημέρες το σύστημα αιτημάτων

δημοσιεύτηκε:

Δεν θα είναι εφικτή από τις 14 έως τις 24 Ιανουαρίου 2022 η εξυπηρέτηση των πολιτών για αιτήματα που αφορούν σε άδειες οδήγησης και άδειες κυκλοφορίας λόγω αναβάθμισης των Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, από τις 15:00 της 14ης Ιανουαρίου έως και τις 07:00 της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου δεν θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση των πολιτών, για αιτήματα που αφορούν σε άδειες οδήγησης και άδειες κυκλοφορίας.

Κατά το διάστημα αυτό δεν θα είναι εφικτή η εξυπηρέτησή τους καθώς, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των Πληροφοριακών του Συστημάτων, θα προβεί σε αλλαγή της τεχνολογικής πλατφόρμας των εφαρμογών του Πληροφοριακού Συστήματος των Αδειών Κυκλοφορίας και Αδειών Οδήγησης.

Η διαδικασία μετάβασης στο νέο online Πληροφοριακό Σύστημα

Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, η διαδικασία μετάβασης στο νέο online Πληροφοριακό Σύστημα θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 στις 15:00, και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 στις 07:00

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.