Quantcast
Ανάκληση 5.576 μοτοσικλετών για αντικατάσταση της αντλίας καυσίμου - enikonomia.gr
share

Ανάκληση 5.576 μοτοσικλετών για αντικατάσταση της αντλίας καυσίμου

δημοσιεύτηκε:

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΠΙΑΤΖΙΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών του ομίλου Piaggio.

Η ανάκληση αφορά συνολικά 5576 δίκυκλα (Piaggio 4763 / Scarabeo 302 / Aprilia 363 / Derbi 148), κατασκευής μεταξύ 2008 και 2010, στα οποία υπάρχει κίνδυνος ακούσιου σβησίματος του οχήματος κατά την κίνηση ή αδυναμία εκκίνησης του οχήματος σε συνθήκες ιδιαίτερα υψηλής θερμοκρασίας από πιθανό κατασκευαστικό ελάττωμα στη φτερωτή της αντλίας καυσίμου.

Μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δικύκλων, έχουν ενημερωθεί εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου Piaggio σε όλη την Ελλάδα για να γίνει αντικατάσταση της αντλίας καυσίμου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της ΠΙΑΤΖΙΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλ. 210-7572100 και στο φαξ 210-7572101.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.