Quantcast
Αυτοκίνηση FISIKON 2015 από 14 έως 22 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας - enikonomia.gr
share

Αυτοκίνηση FISIKON 2015 από 14 έως 22 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας

δημοσιεύτηκε:

Πρεμιέρα την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση FISIKON 2015». Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην δυτικό αεροδρόμιο, είσοδος από Λ. Ποσειδώνος). Το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται από το Σάββατο 14 Νοέμβριου έως την Κυριακή 22 Νοέμβριου.

Τη φετινή διοργάνωση, στηρίζουν οι περισσότερες εταιρείες αυτοκινήτων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» συμμετέχουν οι εξής μάρκες: Alfa Romeo, Αudi, BMW Σπανός, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jeep, Lancia, Mini Σπανός, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Επίσης οι επισκέπτες, θα ενημερωθούν για τα προϊόντα που είναι συνδεδεμένα με τα αξεσουάρ, ανταλλακτικά και το after market.

Όσοι θέλουν να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα και να κάνουν συγκρίσεις στα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό τους, εχουν την ευκαιρία να κάνουν test drive, με μεγάλο αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων.

Έχει προβλεφθεί ειδική σήμανση για τη καθοδήγηση των επισκεπτών από όλες τις κεντρικές αρτηρίες. Το φυλασσόμενο και δωρεάν παρκινγκ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 5.000 αυτοκίνητα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.