Quantcast
Citroen Hellas: Δελεαστικό πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου - enikonomia.gr
share

Citroen Hellas: Δελεαστικό πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου

δημοσιεύτηκε:

H Citroen πρωτοπορώντας πάντα σε καινοτομίες και προωθητικές προσφορές προς τους πελάτες της, αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία της, προσφέρει το πρόγραμμα #CitroenMakeMyDay!

Η ελληνική εισαγωγική εγκαινιάζει μία νέα εποχή με το πρόγραμμα #CitroenMakeMyDay! Μία εποχή γεμάτη περισσότερα οφέλη, περισσότερη διασκέδαση και περισσότερες εκπλήξεις που σας φτιάχνουν τη μέρα!

Το νέο πρόγραμμα αφορά ολόκληρη τη γκάμα της Citroen και της DS και προσφέρει όφελος έως και 5.100€! Το πρόγραμμα #CitroenMakeMyDay περιλαμβάνει:

     5 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση

     Δωρεάν Ασφάλιση Αυτοκινήτου

     Έκπτωση Green Bonus CITROËN

Η Citroen προσφέρει δωρεάν το πακέτο επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για τρία έτη και μέχρι 60.000 χλμ συνολικά, με τους ίδιους ακριβώς όρους που ισχύουν για τα δύο πρώτα έτη εργοστασιακής εγγύησης.

Η δωρεάν ασφάλιση του αυτοκινήτου είναι διάρκειας ενός χρόνου και περιλαμβάνει καλύψεις αστικής ευθύνης και θραύσης κρυστάλλων. Η έκπτωση Green Bonus Citroen εξαρτάται από το μοντέλο, την έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού.

Με το πρόγραμμα #CitroenMakeMyDay τα μοντέλα της CITROËN και της DS αποτελούν την καλύτερη πρόταση της αγοράς για όσους αναζητούν πολυτέλεια, πλούσιο εξοπλισμό, μοναδικό design, που ξεχωρίζουν όχι μόνο για το μοναδικό σχεδιαστικό τους χαρακτήρα αλλά και για τους τεχνολογικά προηγμένους νέας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech και πετρελαίου Blue HDi, προσφέροντας κορυφαία οικονομία καυσίμου!

Η Citroen στα πλαίσια του λανσαρίσματος της νέας της καμπάνιας, θα διοργανώσει μεγάλο διαγωνισμό στα Social Media με έπαθλο που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και θα είναι τεράστια έκπληξη! Ο διαγωνισμός #CitroenMakeMyDay θα έχει στόχο στο καλύτερο και πιο ευφάνταστο Video ή Φωτογραφία που θα ανέβει στην επίσημη σελίδα του Facebook της Citroen που σας φτιάχνει τη μέρα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες του προγράμματος #CitroenMakeMyDay, προσφορές, δώρα αλλά και εκπλήξεις που θα σας φτιάξουν τη μέρα επισκεφθείτε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Citroen (www.citroen.gr).

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.