Quantcast
Δείτε με ένα «κλικ» την ιστορία της Mercedes - enikonomia.gr
share

Δείτε με ένα «κλικ» την ιστορία της Mercedes

δημοσιεύτηκε:

Online πρόσβαση σε πληροφορίες και πλούσιο υλικό δίνει η Mercedes-Benz στους χρήστες του Διαδικτύου αλλά και τους λάτρεις της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας…

Ειδικότερα οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν έγγραφα, εικόνες και πλούσιο ακόμα υλικό γύρω από την ιστορία του παλαιότερου κατασκευαστή αυτοκινητήτων στον κόσμο περιλαμβάνονται στα αρχεία Mercedes-Benz Classic, τα οποία φιλοξενούν ένα μοναδικό θησαυρό.

Πλέον, καθένας έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε πληροφορίες γύρω από την ιστορία της μάρκας και των προϊόντων της, μέσω της πύλης Public M@RS. 

Η διαδικτυακή πύλη είναι προσβάσιμη σε όλους στα αγγλικά και τα γερμανικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://mercedes-benz-publicarchive.com.

Προϋπόθεση για το μέλλον αποτελεί πάντα το παρελθόν, και η καινοτομία χτίζεται πάνω στην παράδοση.

Τα αρχεία Mercedes-Benz Classic αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά αρχεία της Ευρώπης με το εύρος τους να είναι μοναδικό σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία.

Έτσι τώρα, με τη διαδικτυακή πύλη Public M@RS, τα ψηφιακά αρχεία και η συλλογή της Mercedes-Benz Classic είναι ανοιχτά προς κάθε ενδιαφερόμενο ανά τον κόσμο, ενώ παρέχονται στο κοινό πληροφορίες γύρω από τη μοναδική αυτή μάρκα, την ιστορία της εταιρείας και την τεχνολογική εξέλιξη των προϊόντων Mercedes-Benz.

Η συντομογραφία “M@RS” προέρχεται από τον όρο «Multimedia Archive and Research System» (Αρχείο Πολυμέσων και Σύστημα Έρευνας).

Αναπτύχθηκε από τη Mercedes-Benz Classic πριν 15 χρόνια και από τότε πρόσβαση στον ιστότοπο είχαν αποκλειστικά δημοσιογράφοι και ερευνητές.

Η αρχική βάση δεδομένων, που είχε μεγάλη απήχηση στους ειδικούς του κλασικού αυτοκινήτου, αποτέλεσε το έναυσμα για το εγχείρημα του Public M@RS.

Στο πρώτο  στάδιο ανάπτυξής της, η νέα διαδικτυακή πύλη επικεντρώνεται στον τομέα του επιβατικού αυτοκινήτου, ενώ το περιεχόμενο που είναι σήμερα διαθέσιμο προβλέπεται να επεκταθεί στο μέλλον σε περισσότερες θεματικές ενότητες όσον αφορά την ιστορία της εταιρείας και των προϊόντων της.

Γιώργος Κ. Ανδρής

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.