Quantcast
Φοροελαφρύνσεις 100 εκατ. ευρώ από την Ιταλία στην Lamborghini - enikonomia.gr
share

Φοροελαφρύνσεις 100 εκατ. ευρώ από την Ιταλία στην Lamborghini

δημοσιεύτηκε:

H ιταλική κυβέρνηση προσφέρει φορολοελαφρύνσεις 100 εκατ. ευρώ στην Lamborghini ως «δέλεαρ» για να κατασκευάζει το νέο SUV μοντέλο της στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη πραγματοποιηθεί και συνάντηση μεταξύ στελεχών της ιταλικής κυβέρνησης και στελεχών της Lamborghini ώστε να επιτευχθεί συμφωνία και το νέο SUV να κατασκευάζεται στην Ιταλία.

Η Lamborghini έχει παρουσιάσει το πρωτότυπο SUV με την ονομασία Urus το 2012 στη Διεθνή Εκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο και τώρα φαίνεται πως ο όμιλος VW είναι έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για την παραγωγή του.

Πάντως στελέχη της Lamborghini εκτιμούν πως οι τελικές αποφάσεις για την τοποθεσία κατασκευής της Urus θα ληφθούν στα τέλη Ιουνίου.

Οσον αφορά στις πωλήσεις της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας να υπενθυμίσουμε πως το 2014 σημείωσε αύξηση 19% στις πωλήσεις της σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013 πουλώντας 2.530 super cars.

Οι πωλήσεις της Lamborghini Urus αναμένεται να ξεκινήσουν το 2017 και σύμφωνα με την εταιρεία για την κατασκευή της θα δημιουργηθούν 300 νέες θέσεις εργασίας.

Γιώργος Κ. Ανδρής

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.