Quantcast
Ιδού η BMW 3.0 CSL Hommage! - enikonomia.gr
share

Ιδού η BMW 3.0 CSL Hommage!

δημοσιεύτηκε:

‘Ενα ξεχωριστό μοντέλο που φέρει το λογότυπο CSL και αντλεί την έμπνευσή του από το ομώνυμο και θρυλικό ασφαλώς κουπέ μοντέλο της δεκαετίας του ’70 παρουσίασε η BMW στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Η σχεδίαση της BMW 3.0 CSL Hommage αποπνέει καθαρή δυναμική, με το έντονα χαρακτηριστικά όπως οι εισαγωγές αέρα, οι μεγάλοι θόλοι και τροχοί αλλά και η κορυφαία πίσω αεροτομή.

Παράλληλα η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων αποτελεί μόνόδρομο για τη μείωση βάρους ώστε το μοντέλο να προσδίδει κορυφαίες επιδόσεις.

Στο εσωτερικό, οι σχεδιαστές φρόντισαν να εφοδιάσουν την 3.0 CSL Hommage με τα… απολύτως απαραίτητα προσδίδοντας του συγχρόνως μια αγωνιστική αλλά και σοφιστικέ συγχρόνως αύρα. Σήμα κατατεθέν, το αεροπορικού τύπου πηδάλιο, το οποίο κοσμείται από μια οθόνη στην οποία απεικονίζονται η ταχύτητα κίνησης του οχήματος, ο ρυθμός περιστροφής του κινητήρα, καθώς και η επιλεχθείσα σχέση στο κιβώτιο, τα «καθαρόαιμα» καθίσματα με τις ζώνες έξι σημείων, το σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης, οι πόρτες που θυμίζουν εκείνες των αγωνιστικών του… DTM.

Σε ότι αφορά στον κινητήρα τα στελέχη της BMW περιορίστηκαν να αναφέρουν μόνο πως «κάτω από το εμπρός καπό της «έναν 6κύλινδρο κινητήρα με σύστημα eBoost»…

Γιώργος Κ. Ανδρής

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.