Quantcast
Κακοκαιρία "Μπάρμπαρα": Νέα ημερομηνία για τις εξετάσεις των υποψηφίων ελεγκτών ΚΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”: Νέα ημερομηνία για τις εξετάσεις των υποψηφίων ελεγκτών ΚΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή των επαναληπτικών θεωρητικών εξετάσεων των υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων δημοσίων και ιδιωτικών ΚΤΕΟ ανακοίνωσε  το  υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών λόγω της κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα”.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, οι εξετάσεις θα γίνουν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 καθώς, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την επικράτεια, πολλοί εκ των ενδιαφερομένων δεν είχαν τη δυνατότητα να προσέλθουν και να συμμετάσχουν στη σημερινή διαδικασία.

Η απόφαση ελήφθη από τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Μεταφορές, Μιχάλη Παπαδόπουλο. Οι επαναληπτικές εξετάσεις για τους υποψήφιους ελεγκτές ελαφρών οχημάτων δημοσίων και ιδιωτικών ΚΤΕΟ θα διεξαχθούν στις 9 π.μ. ενώ για τους υποψήφιους ελεγκτές βαρέων οχημάτων δημοσίων και ιδιωτικών ΚΤΕΟ οι εξετάσεις προγραμματίζονται την ίδια ημέρα στις 12μμ. 

Ο τόπος διεξαγωγής των εξετάσεων είναι το αμφιθέατρο του κτιρίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, οδός Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου-Χολαργού

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.