Quantcast
Με άρωμα... «λεβάντας» το πρώτο SUV της Maserati - enikonomia.gr
share

Με άρωμα… «λεβάντας» το πρώτο SUV της Maserati

δημοσιεύτηκε:

H Maserati αναμένει φέτος οι πωλήσεις της να κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με το 2014.

Ωστόσο για το 2016 η ιταλική εταιρεία εκτιμά πως οι πωλήσεις της θα ανέθουν σε 50.000 μονάδες εξαιτίας της έλευσης του κορυφαίου SUV με την ονομασία Levante.

Ειδικότερα το 2014 η Maserati διέθεσε 36.448 οχήματα και είχε θέσει ως στόχο τις 50.000 μονάδες για το 2015 αλλά η καθυστέρηση της παρουσίασης του νέου SUV μετέφερε τις προσδοκίες της για το 2016.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας κ. Harald Wester οι πωλήσεις της Levante θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016 και σύμφωνα με τον ίδιο το νέο μοντέλο αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική ευκαιρία που είχε ποτέ η Maserati.

To Levante αποτελεί το πρώτο SUV της εταιρείας το οποίο μαζί με το σπορ διθέσιο Alfieri αλλά και μια νέα έκδοση του σεντάν Gran Turismo αναμένεται να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις της Maserati στις 75.000 μονάδες μέχρι το 2018.

Παράλληλα η ιταλικά εταιρεία εξετάζει την παραγωγή plug-in υβριδικών μοντέλων μαζί με την Alfa Romeo τα οποία αναμένονται να περάσουν στην παραγωγή το 2018…

Γιώργος Κ. Ανδρής

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.