Quantcast
Με μηδενικά Τέλη η νέα Skoda Superb! - enikonomia.gr
share

Με μηδενικά Τέλη η νέα Skoda Superb!

δημοσιεύτηκε:

Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση με 800 επίσημους καλεσμένους από 35 χώρες του κόσμου η Skoda παρουσίασε τη νέα Surerb η οποία θα είναι διαθέσιμη από το ερχόμενο καλοκαίρι και θα έχει μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας!

Ειδικότερα η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Skoda Superb πραγματοποιήθηκε σε μία εκθαμβωτική εκδήλωση με την Adrianna Karembeu στο ρόλο της πάλαι ποτέ πρέσβειρας να συστήνει τη νέα ναυαρχίδα της μάρκας.

Οι 800 καλεσμένοι από 35 χώρες του κόσμου που συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα Forum Karlín, απόλαυσαν την μοναδική σύνθεση της Τσέχικης Φιλαρμονικής Ορχήστρας με μαέστρο τη νέα Superb που εξέπληξε τους πάντες με την ανατρεπτική σχεδίαση και την απαράμιλλη πολυτέλεια που εκπέμπει ανεξαρτήτως οπτικής γωνίας.

Η Skoda Superb 3ης γενιάς προσφέρει κορυφαία επίπεδα πρακτικότητας μέσα από ένα πλήρως αναβαθμισμένο σύνολο.

Οι τεράστιοι χώροι για τους επιβάτες και το αχανές σε χωρητικότητα πορτμπαγκάζ, αποτελούν σήμα κατατεθέν ενός Skoda.

Στη νέα Superb, αυτά τα μεγέθη λαμβάνουν νέα διάσταση θέτοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία!

Μέσα από την τεχνολογική πλατφόρμα MQB, η νέα Skoda Superb εισάγει ποιοτικά χαρακτηριστικά από μεγαλύτερες κατηγορίες, δημιουργώντας έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς σε ότι αφορά την άνεση, την υπηρεσία πολυμέσων, την διασυνδεσιμότητα, την ασφάλεια, με φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες για βέλτιστη απόδοση και με τη μικρότερη κατανάλωση καυσίμου.

 

Υψηλότερη απόδοση

H νέα Skoda Superb θα διατίθενται με νέους ισχυρούς κινητήρες που σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία καταναλώνουν 30% λιγότερα καύσιμα όπως επίσης και σε αντίστοιχο ποσοστό είναι μειωμένες και οι εκπομπές καυσαερίων.

Η Skoda στο ενημερωτικό της σημείωμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως η νέα Superb GreenLine, χρειάζεται μόλις 3,7 λίτρα για κάθε 100 χλμ. και εκπέμπει 95 g CO2 ανά χιλιόμετρο κάτι το οποίο μεταφράζεται σε μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών EU6 και έρχονται με τεχνολογία start-stop και ανάκτησης ενέργειας πέδησης ως πρότυπο. Οι κινητήρες βενζίνης αποδίδουν από 125 έως και 280 ίππους ενώ αντίστοιχα η ισχύς των πετρελαιοκίνητων μηχανικών συνόλων ξεκινά από 120 ίππους και φθάνει τους 190 ίππους!

Με την εξαίρεση τον βασικό βενζινοκινητήρα, όλες οι κινητήρες είναι διαθέσιμοι με μεταδόσεις διπλού συμπλέκτη. Τέσσερις κινητήρες (1.4 TSI / 150 hp, 2.0 TSI / 280 hp, 2.0 TDI / 150 hp και 2.0 TDI / 190 hp) είναι διαθέσιμα και με τετρακίνηση (Haldex 5).

Η Skoda Superb λανσαρίστηκε το 2001. Έως σήμερα, έχουν παραδοθεί σε πελάτες, σε όλον τον κόσμο, περισσότερα από 700.000 Superb 1ης και 2ης γενιάς…

Γιώργος Κ. Ανδρής

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.