Quantcast
Νέο Audi Q3 από 27.340 ευρώ - enikonomia.gr
share

Νέο Audi Q3 από 27.340 ευρώ

δημοσιεύτηκε:

Ο αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Audi στην Ελλάδα παρουσίασε το ολοκαίνουριο Q3 στους εκπροσώπους του Ειδικού Τύπου σε μια εκδήλωση στο Ναύπλιο το οποίο θα διατίθενται εντός του Φερβουαρίου στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τις 27.340 ευρώ, με απόσυρση…

Επίσης, τα στελέχη της εταιρείας τόνισαν για ακόμα μία φορά ότι η εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη είναι πλέον 5 ετών ή 100.000 χλμ.

 

Premium σχεδίαση

Ο premium χαρακτήρας του ανασχεδιασμένου Audi Q3 γίνεται προφανής με την πρώτη ματιά.

Οι σχεδιαστές της Audi λείαναν τις λεπτομέρειες των coupe γραμμών και της χαρακτηριστικής ουράς που αγκαλιάζει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Οι οριζόντιες γραμμές που κυριαρχούν στο εμπρός και στο πίσω μέρος τονίζουν το πλάτος, προσδίδοντας στο Q3 μια εκφραστική σχεδίαση.

Η ανάγλυφη ενιαία τραπεζοειδής μάσκα είναι το καθοριστικό στοιχείο στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Στην κορυφή των δύο νέων σχεδιαστικών γραμμών (Design & Sport) του Q3 συναντάμε το σπορ πακέτο «S line», το πακέτο εξωτερικού εξοπλισμού «S line», το σχεδιαστικό πακέτο «Audi exclusive» και το πακέτο εξωτερικής σχεδίασης «Audi exclusive».

Οι ανασχεδιασμένοι προβολείς διατίθενται με στάνταρ προβολείς τεχνολογίας Xenon plus και φώτα ημέρας LED.

 

Hitech εξοπλισμός

Το νέο Audi Q3 διαθέτει μια γενναιόδωρη λίστα στάνταρ εξοπλισμού. Αυτή μπορεί να συμπληρωθεί με στοιχεία που λαμβάνονται απευθείας από την πολυτελή κατηγορία, όπως το LED πακέτο εσωτερικού φωτισμού και τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα. Όσον αφορά τα συστήματα υποστήριξης οδηγού, το σύστημα υποβοήθησης πέδησης δευτερεύουσας σύγκρουσης (secondary collision brake assist) είναι στάνταρ.

Το «MMI navigation plus» είναι η high-end λύση πληροφόρησης και ψυχαγωγίας από την Audi. Το ιδανικό συμπλήρωμα για το MMI Navigation plus είναι το «Audi connect», συμπεριλαμβανομένου του τηλεφώνου του αυτοκινήτου, που συνδέει το Audi Q3 στο Internet.

Οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ολοκληρωμένο σε WiFi hotspot για να σερφάρουν ή να στείλουν e-mail, ενώ ο οδηγός μπορεί να απολαύσει τις εξατομικευμένες υπηρεσίες από την Audi connect.

Αυτά περιλαμβάνουν τη μετάδοση του μουσικού προγράμματος του web radio της Audi, σε απευθείας σύνδεση μετάδοση πληροφοριών για την κυκλοφορία, και την πλοήγηση με το Google Earth και το Google Street View.

 

Πέντε μηχανικά σύνολα
Οι τρεις TFSI και οι δύο TDI καθαροί τετρακύλινδροι πετρελαιοκινητήρες διαθέτουν αυξημένη ισχύ συνδυασμένη με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, ενώ οι εκπομπές CO2 έχουν μειωθεί κατά 17%. Με κυβισμό 1,4 ή 2,0 λίτρων αποδίδουν ισχύ που κυμαίνεται μεταξύ 150 hp και 220 hp.

Είναι όλοι υπερτροφοδοτούμενοι (τούρμπο), με άμεσο ψεκασμό και πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών καυσαερίων Euro 6.

Γιώργος Κ. Ανδρής

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.