Quantcast
Νέο VW Touran από 20.740 ευρώ - enikonomia.gr
share

Νέο VW Touran από 20.740 ευρώ

δημοσιεύτηκε:

Το νέο VW Touran είναι το τέταρτο μοντέλο της μάρκας το οποίο ανανεώθηκε ριζικά και ήδη διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τις 20.740 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του όφελους της απόσυρσης. Βέβαια το νέο μοντέλο πληροί την οδηγία ρύπων Euro6.

Εξωτερικά, το νέο Touran υιοθετεί το σύγχρονο σχεδιαστικό DNA της εταιρείας ενώ το εσωτερικό του προσδίδει μεγαλύτερη άνεση εξαιτίας της αύξησης του μεταξονίου.

Το νέο Touran εξοπλίζεται με το πολυχρηστικό σύστημα καθισμάτων Fold Flat, το οποίο μετατρέπει τις θέσεις της 2ης και 3ης σειράς καθισμάτων σε ένα επίπεδο χώρο φόρτωσης, με ελάχιστες κινήσεις.

Παράλληλα, διαθέτει λειτουργία Easy Entry στα εξωτερικά καθίσματα της 2ης σειράς, κάνοντας την πρόσβαση στις πίσω θέσεις (6η & 7η) πολύ εύκολη.

Επίσης το νέο γερμανικό μοντέλο διαθέτει πλήθος από αποθηκευτικούς χώρους με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Media Box, πάνω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί εξωτερικές πηγές media, όπως υποδοχές για SD Card, SIM card και CD player.

Επιπλέον του αυξημένου χώρου για τους επιβάτες, η χρήση της πλατφόρμας MQB, χαρίζει στο νέο Touran ακόμη μεγαλύτερο χώρο αποσκευών φτάνοντας τα 633 λίτρα, ενώ με χρήση και των 7 θέσεων, ο χώρος αποσκευών είναι 137 λίτρα (16 λίτρα μεγαλύτερος από αυτόν του απερχόμενου μοντέλου). Όπως είναι ήδη γνωστό, το νέο Touran αξιολογήθηκε με 5 αστέρια από τον οργανισμό ασφάλειας EuroNCAP

Από 110 έως 150 ίππους

Το νέο Touran εφοδιάζεται με δύο κινητήρες βενζίνης, τον 1.2 TSI των 110 ίππων και τον 1.4 TSI των 150 ίππων ενώ στους πετυρελαιοκινητήρες υπάρχει μία επιλογή εκείνη του 1.6 TDI των 110 ίππων. Τα επίπεδα εξοπλισμού του αυτοκινήτου είναι δύο (Active & Advance).

Οι τιμές πώλησης του νέου Touran ξεκινούν από τις 20.740 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του όφελους απόσυρσης (1,2 TSi) ενώ η βασική έκδοση του 1,4 TSi ξεκινά από τις 25.240 ευρώ. Τέλος η πετρελαιοκίνητη έκδοση 1,6 TDi διατίθεται στην τιμή των 25.570 ευρώ ενώ με επιπλέον 2.000 ευρώ εξοπλίζεται με το κιβώτιο DSG…

Γιώργος Κ. Ανδρής

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.