Quantcast
Όμιλος PSA: Έμφαση στα οχήματα ελευθέρου χρόνου - enikonomia.gr
share

Όμιλος PSA: Έμφαση στα οχήματα ελευθέρου χρόνου

δημοσιεύτηκε:

Ο όμιλος PSA δίνει νέα διάσταση στη γκάμα των προϊόντων του αισιοδοξώντας να διατηρήσει την ηγετική θέση του στα αυτοκίνητα ελεύθερου χρόνου. Τα νέα μοντέλα εξελίχθηκαν τα τελευταία χρόνια πάνω σε μία ιδιαίτερα καινοτόμο πλατφόρμα. Αυτή με κωδικό EMP2 ενσωματώνουν τελευταίας γενιάς τεχνολογίες, τόσο στον τομέα των κινητήρων, όσο και των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Η γκάμα των νέων μοντέλων θα προσφέρει στους πελάτες της κατηγορίας ό,τι πιο εξελιγμένο διατίθεται σήμερα στην αγορά, από πλευράς δυνατοτήτων, διαμόρφωσης του χώρου και χωρητικότητας πορτμπαγκάζ. Για να καλύψουν όλο το φάσμα των αναγκών των πελατών θα διατίθενται σε δύο μήκη, σε 5θέσιες και 7θέσιες εκδόσεις.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός διακρίνεται για τις απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες και τις δυναμικές γραμμές του, με κύριο χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο καπό, που προσφέρει την απαραίτητη νότα στιβαρότητας και ασφάλειας, ενσωματώνοντας παράλληλα και τα στιλιστικά γνωρίσματα της κάθε μάρκας.

Κάθε μοντέλο ξεχωρίζει επίσης και για τον εσωτερικό του σχεδιασμό που αντανακλά ξεκάθαρα το στυλ της μάρκας στην οποία ανήκει. Τα μοντέλα και από τις τέσσερις μάρκες θα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις των εργοστασίων του Vigo (Ισπανία) και του Mangualde (Πορτογαλία). Για να ικανοποιηθούν οι στόχοι πωλήσεων της νέας γκάμας, τους επόμενους μήνες στη μονάδα του Vigo θα προστεθεί και μία 4η βάρδια και μία 3η σε εκείνη του Mangualde.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.