Quantcast
Πρεμιέρα για το Mitsubishi Outlander PHEV με εκπομπές μόλις 42 γρ. Co2 ανά χιλιόμετρο - enikonomia.gr
share

Πρεμιέρα για το Mitsubishi Outlander PHEV με εκπομπές μόλις 42 γρ. Co2 ανά χιλιόμετρο

δημοσιεύτηκε:

Το ανανεωμένο Outlander PHEV της Mitsubishi Motors Corporation (MMC), το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Σεπτέμβριο, θα κάνει το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στην 66η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει επίσης ένα σύστημα παροχής ηλεκτρισμού Vehicle-to-Home (V2H) που θα διατίθεται για το νέο Outlander PHEV.

 

Ανανέωση ουσίας

Το νέο Outlander υιοθετεί νέο εμπρός τμήμα βασισμένο στη φιλοσοφία Dynamic Shield που χρησιμοποιείται στα τελευταία μοντέλα Mitsubishi.

Το εσωτερικό αποπνέει μία αίσθηση ανώτερης ποιότητας ενώ οι παρεμβάσεις στο αμάξωμα, το πλαίσιο και τον κινητήρα έχουν βελτιώσει αισθητά τον αθόρυβο χαρακτήρα, την επιτάχυνση, τη συμπεριφορά και την ευστάθεια, την οδηγική άνεση, την περιβαλλοντική συμβατότητα και λοιπά στοιχεία των οδηγικών επιδόσεων και της ποιότητας.

Το νέο Outlander PHEV είναι ένα plug-in υβριδικό ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι, κάτι που αυξάνει την αξία της χρηστικότητάς του ακόμα και όταν είναι σταματημένο.
Το Outlander PHEV παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία τον Ιανουάριο του 2013 ως το πρώτο plug-in υβριδικό 4WD SUV. Τώρα εξάγεται σε 48 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των Ευρωπαϊκών, και είναι ένα PHEV με ραγδαία αυξανόμενη δημοτικότητα με συνολικές πωλήσεις περίπου 70.000 μονάδων.
Χρησιμοποιεί το Plug-in Hybrid EV System της Mitsubishi Motors, που αποτελείται από ένα σύστημα Twin Motor 4WD, με ανεξάρτητα μοτέρ για την κίνηση των εμπρός και πίσω τροχών, και μία υψηλής χωρητικότητας μπαταρία τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα για ηλεκτρική οδήγηση χωρίς χρήση βενζίνης ή εκπομπές CO2. Το Outlander PHEV είναι ένα premium SUV που προσφέρει απαράμιλλες επιδόσεις για την κατηγορία του, όπως η ομαλή και άμεση επιτάχυνση του Twin Motor 4WD, η εξαιρετική οικονομία και η απουσία θορύβων που επιτυγχάνεται στο EV mode.

 

Μόλις 42 γρ. Co2!

Η βελτιστοποίηση ελέγχου του Plug-in Hybrid EV System και η μείωση των τριβών του κινητήρα έχουν μειώσει τις εκπομπές CO2 από 44 g/km σε 42 g/km (υπολογισμένη από το NEDC mode*5), προσφέροντας από τις καλύτερες περιβαλλοντικές επιδόσεις στην κατηγορία.
*5: Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης.

Γιώργος Κ. Ανδρής

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.