Quantcast
Πρωταθλητής πωλήσεων για το 2014 το Nissan Qashqai στην ελληνική αγορά - enikonomia.gr
share

Πρωταθλητής πωλήσεων για το 2014 το Nissan Qashqai στην ελληνική αγορά

δημοσιεύτηκε:

To νέο Nissan Qashqai, αποτελεί την κορυφαία επιλογή αγοράς νέου αυτοκινήτου στην κατηγορία του, γεγονός που επιβεβαιώνεται πλήρως από τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων, για το 2014.

Είναι πλέον γνωστό ότι το  Nissan Qashqai αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή αγοράς αυτοκινήτου, καθώς διαθέτει  μοναδικά χαρακτηριστικά που ξεπερνούν τα εσκαμμένα στους τομείς της σχεδίασης και της τεχνολογίας, υιοθετώντας πρωτοποριακή αντίληψη, σε κάθε του πτυχή.

Με προηγμένη αεροδυναμική εμφάνιση, εξαιρετική εσωτερική σχεδίαση, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και κύλισης, αλλά και με συστήματα πληροφόρησης και πολυμέσων πέρα από κάθε προσδοκία, το νέο  Qashqai αντικατοπτρίζει την αφρόκρεμα της δημιουργικότητας για τη Nissan.

Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο, τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων για το 2014 πανελλαδικά, όπου το Nissan Qashqai κατατάσσεται στην πρώτη θέση, στα  μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας (C segment), με 2.085 ταξινομήσεις!

Eκτός των παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών  Euro NCAP, το Nissan Qashqai είναι το ασφαλέστερο οικογενειακό αυτοκίνητο, καθώς  σκόραρε περισσότερους πόντους ως προς την ασφάλεια από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία του.

Το βραβευμένο crossover της Nissan, έλαβε αυτή τη διάκριση σε σύγκριση με όλα τα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού της κατηγορίας του, που υποβλήθηκαν  στις σχετικές, υψηλών απαιτήσεων, δοκιμές κατά το 2014.

Τo νέο Nissan Qashqai, ήρθε για να κατακτήσει τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών σε μια άκρως δελεαστική τιμή, που ξεκινά από τις 17.650 ευρώ, για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων (115PS), συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, από 20.210 ευρώ για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi (110PS και με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), ενώ η τιμή για την έκδοση με τον κινητήρα diesel 1.6 dCi (130PS) ξεκινά από 22.610 ευρώ,  αντίστοιχα.

Γιώργος Κ. Ανδρής

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.