Quantcast
Σαρακάκης: Διανομέας των ελαστικών KUMHO στην Ελληνική αγορά - enikonomia.gr
share

Σαρακάκης: Διανομέας των ελαστικών KUMHO στην Ελληνική αγορά

δημοσιεύτηκε:

H εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της στον κλάδο των ελαστικών, ανέλαβε τη διανομή των ελαστικών KUMHO στη Ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα να διαθέτει συνολικά ένα portofolio πέντε μαρκών που εκπροσωπεί συνολικά: KUMHO, Marshal, Infinity, Apollo και Titan.

 

Αύξηση πωλήσεων το 2015
Ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη,  Ιωάννης Παπαβασιλείου με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία KUMHO δήλωσε:  «Η εταιρεία μας έχει παρουσιάσει μια δυναμική πορεία στον κλάδο των ελαστικών τους τελευταίους 18 μήνες όπου και δραστηριοποιείται με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 70.000 τεμάχια σε όλους του τύπους των ελαστικών (επιβατικά – φορτηγά – λεωφορεία – μηχανήματα έργου). Πιστεύω ακράδαντα ότι η συνεργασία μας με την KUMHO, θα βοηθήσει στην ουσιαστική αύξηση των πωλήσεων το 2015, εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη γκάμα ελαστικών της KUMHO, όσο και τη φήμη της εταιρείας που καλύπτει τις ανάγκες τόσο επιβατικών όσο και επαγγελματικών αυτοκινήτων.»

 

Ποια είναι η Kumho
Η Κορεάτικη εταιρεία ελαστικών Kumho Tire Company, που ιδρύθηκε το 1960 διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών με εξαγωγές που ξεπερνούν 1,8 δις USD$ σε 189 χώρες. Με έδρα το Gwang-Ju αποτελεί μέρος της Kumho Asiana Group, μία από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου στην Κορέα, στην οποία ανήκει επίσης και η Asiana Airlines. η 2η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κορέας και  μέλος του Star Alliance.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.