Quantcast
Σκρέκας: Αύξηση της επιδότησης για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Σκρέκας: Αύξηση της επιδότησης για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Έρχεται αύξηση της επιδότησης για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Όπως γνωστοποίησε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας στον ΑΝΤ1, θα ανακοινωθεί αύξηση κατά περίπου 30% της επιδότησης για την αγορά ενός καινούργιου ηλεκτρικού αυτοκίνητου και θα αυξηθεί και λίγο την αξία της απόσυρσης. Η επιδότηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα αυξηθεί στις 8.000 ευρώ από τις περίπου 6.000 ευρώ που ήταν έως τώρα, συμπλήρωσε.

” Θέλουμε να βοηθήσουμε σιγά -σιγά και την ελληνική κοινωνία και βλέπουμε ότι αυτή το δέχεται με πολύ καλό τρόπο αυτό – να βοηθήσουμε να αντικαταστήσει ένα παλαιότερο αυτοκίνητο, ένα πολύ παλιό σημαντικού κινητήρα, ρυπογόνο αυτοκίνητο με ένα καινούργιο 100% τις 100% ηλεκτρικό”, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε πόσα περισσότερα χρήματα θα δοθούν για την απόσυρση ενός παλαιού αυτοκινήτου “. Θα τα πούμε όλα αυτά τις επόμενες ημέρες”, απάντησε και επανέλαβε ” όλα αυτά θα τα πούμε όταν τα ανακοινώσουμε επίσημα”.

Ωστόσο την ίδια ώρα ανέφερε ότι ” για τους επαγγελματίες, για τα ταξί εκεί η επιδότηση φτάνει με την απόσυρση τις 22.500 ευρώ ρυπογόνου με ένα καινούργιο 100% τις 100% ηλεκτρικό . 2000 ταξί… 40 εκατ .ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για να προχωρήσουμε σιγά -σιγα΄ στην αλλαγή, στην αντικατάσταση του γερασμένου στόλου των ταξί μας”.

Δείτε παρακα΄τω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.