Quantcast
«Το μέλλον της αυτοκίνησης είναι ισχυρό, γρήγορο και δυναμικό!» - enikonomia.gr
share

«Το μέλλον της αυτοκίνησης είναι ισχυρό, γρήγορο και δυναμικό!»

δημοσιεύτηκε:

Του Γιώργου Κ. Ανδρή

[email protected]

 

Πολλές είναι οι πρεμιέρες αυτοκινήτων που θα πραγματοποιηθούν στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως και τις 15 Μαρτίου. Πάρτε μια πρώτη δόση από τα κορυφαία μοντέλα που έρχονται…

 

 

Ferrari 488 GTB

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα Ferrari 488 GTB. Ο V8 Turbo κινητήρας χωτηικότητας 3,9 λίτρων που είναι τοποθετημένος πίσω από τα καθίσματα αποδίδει 670 ίππους και υπόσχεται να σας «κολλήσει» στα πλάτη τους. Η επιτάχυνση του super car από στάση στα 200 χλμ/ώρα σύμφωνα με την Ferrari ανέρχεται σε μόλις 8,3 δευτερόλεπτα. Το κλειδί του αυτοκινήτου μιμείται το σχήμα των κυλίνδρων!

 

 

McLaren P1 GTR

Η νέα McLaren P1 GTR θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στη Γενεύη και θα μπορούν να την αποκτήσουν μόνο οι κάτοχοι της «απλής» McLaren P1 που υπολογίζονται σε 375 σε ολόκληρο τον πλανήτη! Η McLaren P1 GTR αποδίδει 1.000 ίππους και η τιμή της αναμένεται να αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. Στην τιμή σύμφωνα με πληροφορίες θα συμπεριλαμβάνεται επίσης ένα διετές πρόγραμμα επισκέψεων σε 6 διεθνείς πίστες αγώνων ώστε οι νέοι ιδιοκτήτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία… McLaren!

 

Quant Q

To Quant Q θα αποτελέσει το βασικό μοντέλο που θα παρουσιάσει η Nano Flow Cells στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Πρόκειται για ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο από το Λιχτενστάιν το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία διαθέτει μια καινοτόμα τεχνολογία αποθήκευσης ενέργειας η οποία προσδίδει αυτονομία 800 χιλιομέτρων στο αυτοκίνητο. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 1.090 ίππους!

 

 

Opel Corsa OPC

Την ισχυρότερη έκδοση του νέου Corsa που φέρει το λογότυπο OPC θα παρουσιάσει η Opel στην Γενεύη. Το νέο Corsa OPC κινεί ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας χωρητικότητας 1,6 λίτρου ο οποίος αποδίδει 207 ίππους και προσδίδει στο αυτοκίνητο τελική ταχύτητα 230 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με την Opel η μέση κατανάλωση του OPC κυμαίνεται σε μόλις 7,5 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα…

 

 

Renault Kadjar

Η κατηγορία SUV εξακολουθεί να προσελκύει καταναλωτές και η Renault ρίχνεται στη μάχη με το ολοκαίνουριο compact SUV Kadjar. Η εντελώς νέα σειρά βασίζεται στην πλατφόρμα που χρησιμοποιείται ήδη από το Nissan Qashqai. Το νέο μοντέλο προσφέρεται με κίνηση στους εμπρόσθιους ή σε όλους τους τροχούς.

 

 

BMW Σειρά 1

Η βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία παραθέτει στη Γενεύη την ανανεωμένη σειρά 1 η οποία διαθέτει νέα σχεδίαση και αρκετές στυλίστικες επεμβάσεις.

Η νέα σειρά 1 θα διατίθενται με μια ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου με ιπποδυνάμεις από 109 έως 326 ίππους. Πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη σειρά 1 θα είναι η τελευταία που θα έχει πίσω κίνηση καθώς η επόμενη γενιά που θα παρουσιαστεί το 2017 θα κινείται μέσω τους εμπρόσθιου άξονα…

 

 

Mazda CX-3

Τη δική της πρόταση στην κατηγορία των SUV παραθέτει η Mazda στο Σαλόνι της Γενεύης που ακούει στο όνομα CX-3. Το νέο ιαπωνικό μοντέλο εντυπωσιάζει με την συμπαγή και μειώδη εμφάνισή του και αναμένεται να διατεθεί στην αγορά τον Ιούνιο…

 

 

Ford Focus RS

Το νέο «υπερόπλο» της θα παρουσιάσει η Ford στη Γενεύη που ακούει στο όνομα Focus RS.

Το νέο μοντέλο κινεί ένας υπερτροφδοτούμενος κινητήρας χωρητικότητας 2,3 λίτρων ο οποίος αποδίδει 320 ίππους και η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς.

 

 

Mitsubishi SUV

Ακόμα λίγα είναι γνωστά για το πρωτότυπο αυτοκίνητο, το οποίο θα παρουσιάσει η Mitsubishi στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο ιαπωνικό SUV θα αφορά ένα plug-in υβριδικό αυτοκίνητο. Ο σχεδιασμός, όπως λέει στην Mitsubishi, θα πρέπει να εκληφθεί ως ανακοίνωση των μελλοντικών οπτική ευθυγράμμιση της μάρκας…

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.