Quantcast
«World Car of the Year 2015» η Mercedes-Benz C-Class - enikonomia.gr
share

«World Car of the Year 2015» η Mercedes-Benz C-Class

δημοσιεύτηκε:

H Mercedes-Benz διακρίθηκε σε τρεις κατηγορίες του θεσμού «World Car Awards 2015». Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ο Christoph Horn, Head of Global Communication Passenger Cars Mercedes-Benz και ο Rob Moran, Director Mercedes-Benz USA Communications, παρέλαβαν τα βραβεία ως εκπρόσωποι της μάρκας με το «αστέρι».

Η μεγαλύτερη διάκριση ήρθε για τη Mercedes-Benz C-Class, η οποία κέρδισε τον τίτλο του «World Car of the Year 2015».

Η S-Class Coupé ψηφίστηκε ως «World Luxury Car 2015», ενώ η σπορ Mercedes-AMG GT πήρε  το βραβείο του «World Performance Car 2015».

Η Mercedes-Benz ήταν η μόνη εταιρεία του κλάδου  που κατάφερε να έχει πέντε υποψήφια αυτοκίνητα στους φιναλίστ – επιδόσεις που δεν έχουν προηγούμενο στην 11χρονη ιστορία του θεσμού των βραβείων «World Car of the Year»!

Η διεθνής κριτική επιτροπή του θεσμού απαρτίζεται από 75 καταξιωμένους δημοσιογράφους από το χώρο του αυτοκινήτου.

Η Mercedes-Benz είχε διακριθεί και σε προηγούμενες ψηφοφορίες: το 2014 η S-Class κέρδισε στην κατηγορία «World Luxury Car».

Το 2012 η S 250 CDI BlueEFFICIENCY πήρε το βραβείο στην κατηγορία «World Green Car», ενώ το ίδιο βραβείο είχε κερδίσει το 2007 η E 320 BlueTEC.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.