Quantcast
«Χατ τρικ» από την Toyota Ελλάς - enikonomia.gr
share

«Χατ τρικ» από την Toyota Ελλάς

δημοσιεύτηκε:

Τριπλή επιτυχία της Toyota Ελλάς για το 2014 καθώς κατάφερε να είναι πρώτη στο σύνολο των πωλήσεων το 2014, πρώτη σε πωλήσεις επιβατικών αλλά και πρώτη σε πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων…

Ειδικότερα η Toyota Ελλάς το 2014, βρέθηκε και πάλι στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου με συνολικές ταξινομήσεις 9.052 αυτοκινήτων εκ των οποίων τα 1.032 αφορούν σε ταξινομήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς κ. Αριστείδης Αραβανής, με βάση τα αποτελέσματα της χρονιάς 2014, τόνισε τα εξής:

«Το 2014 ήταν μία ακόμη χρονιά, όπου η Toyota, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες της ελληνικής οικονομίας και τη δοκιμασία που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια ο κλάδος του αυτοκινήτου, κατάφερε  να επιτύχει θετικά αποτελέσματα πωλήσεων, που επιβεβαιώνουν την ανοδική τάση της  αγοράς τη φετινή χρονιά.  Οι ταξινομήσεις το 2014 κινήθηκαν στις  76.106 σε  σύγκριση με το 2013 όπου οι ταξινομήσεις ήταν 62.125 (+22,5%).

‘Ετσι λοιπόν, η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς και το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της και φέτος αντιμετώπισαν με την ίδια ευαισθησία και υπευθυνότητα τους πελάτες Toyota και ξεπέρασαν δυναμικά όλες τις προκλήσεις, με αποτέλεσμα να αναδείξουν και το 2014 την μάρκα στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου με μερίδιο 11,9%.

Η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας για την απόλυτη εξυπηρέτησή τους, παραμένει να είναι ο πρώτος λόγος που υπαγορεύει τόσο η φιλοσοφία της εταιρείας μας, όσο και του καθένα μας στην ΤΟΥΟΤΑ, ξεχωριστά. Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας, για την προτίμηση και εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας».

Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν ήταν τα Yaris και Αygo, ενώ παράλληλα στις αρχές του 2014, η Toyota υποδέχθηκε το παγκόσμιο best seller Corolla, το οποίο δίκαια έχει ανακηρυχθεί  το «καλύτερο Corolla όλων των εποχών»…

Γιώργος Κ. Ανδρής

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.