Quantcast
Ολοκλήρωσε την έκδοση ομολόγου η MLS Πληροφορική - enikonomia.gr
share

Ολοκλήρωσε την έκδοση ομολόγου η MLS Πληροφορική

δημοσιεύτηκε:

Ολοκληρώθηκε η περίοδος κάλυψης του εταιρικού ομολόγου της MLS Πληροφορική ΑΕ με ιδιωτική τοποθέτηση και διατέθηκαν 6.000.000 κοινές ανώνυμες άυλες εταιρικές ομολογίες ονομαστικής αξίας 1 ευρώ η κάθε μία και συνολικού ποσού ύψους 6.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διάρκεια του εταιρικού ομολόγου είναι πέντε έτη. Στη λήξη κάθε περιόδου καταβολής κουπονιού, η οποία θα έχει διάρκεια τριών μηνών, η εταιρεία θα καταβάλει σε κάθε ομολογιούχο κουπόνι επί της ονομαστικής αξίας των εταιρικών ομολογιών, υπολογιζόμενο βάσει ετήσιου σταθερού επιτοκίου ανερχόμενο σε ποσοστό 5,30% ετησίως («Coupon Rate»). Οι εταιρικές ομολογίες δεν είναι μετατρέψιμες σε μετοχές της εταιρείας.

Οι νέες εταιρικές ομολογίες καταχωρήθηκαν στο σύνολό τους, στις 31.08.2017, στα ηλεκτρονικά αρχεία της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ ΑΕ (ΑΤΗΕΧCSD) στις μερίδες και στους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων.

Οι εταιρικές ομολογίες θα ενταχθούν προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία σταθερού εισοδήματος της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των εταιρικών ομολογιών στην κατηγορία σταθερού εισοδήματος της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μετά την έγκριση της ένταξης των ως άνω εταιρικών ομολογιών από το αρμόδιο όργανο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμβουλος έκδοσης και εκπρόσωπος των ομολογιούχων είναι η Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.